lăudăroșenie maximă, dat mare și făleală

You may also like...

12 Responses

 1. Iulia spune:

  Felicitari!!! Vera este adorabila!!!

 2. Anonim spune:

  Chiar am vazut ieri revista la chiosc si mi-a sarit in ochi copila frumoasa si zic: "bai, n-o fi Vera? ia sa vad daca zice ceva pe blog ". :)))

  Da, toate suferim de sindromul "cioara cu puiul", dar obiectiv vorbind Vera e scumpa foc, are niste trasaturi deosebite, exotice asa… :).

  Io

  • mara spune:

   Da, am vrut s-o pun de ieri pe blog, dar m-am luat cu altele și am uitat…

  • AndreeaG spune:

   Subscriu mesajului de mai sus!!!
   Eu am vazut azi revista, asa cu coada ochiului, trecand pe langa un stand de ziare, si am exclamat la fel! 🙂

   E frumoasa foc, si iese bine in evidenta, si pt ca-i frumoasa, si pt ca mi se pare ca si coperta a fost facuta de asa natura sa iasa in evidneta 🙂

   A … cu Max am mai putine … afinitati 🙂 Pt ca-ti citesc blogul de … putina vreme, cam din ziua in care ziceai ca te duci la maternitate sa nasti, pe miss 🙂 Dumneaei mi-e draga de mor 🙂

  • mara spune:

   Da, da, Max s-a desfășurat din plin pe alte două bloguri, doar că le-am închis când a crescut mai mare, căci, na, puțină intimitate blabla. Acum îl întreb de fiecare dată când scriu despre el câte-o treabă haioasă sau chiar el îmi spune "asta s-o pui pe blog". Sau scriu mai învăluit. Dar cred că nici nu depășesc măsura (sper, cel puțin).

 3. Anonim spune:

  Cel mic al meu a facut ieri la fotbal o poza cu inca vreo 60 de copii – au ceva Fussballcamp. Ghici care era cel mai frumos?
  Carmen

 4. Vio spune:

  Io , obiectiva, pot sa iti spun asa: fi-tu era frumusel si in poza aia, dar ACUM, mare fiind, mie mi se pare frumos!
  Vera mi se pare deja frumoasa. Asa ca..daca respecta linia urmata de Max, iti dai seama cum o fi peste 7ani?:))) Ia-ti (deja!) pusca!
  Si amandoi au niste ochi super expresivi. Eu ma dau in vant dupa ochii copiilor, mai ales ca (EVIDENT!) si al meu ii are super bestiali:)). Nu culoarea imi pare importanta, ci ceea ce transmit, lumina aia jucausa si pozansa si superba!!! 🙂 Inteligenta, sarm, de toate:))

  • mara spune:

   Adevărul e că ochii de copii au ceva special, sunt mari și inocenți și n-au niciun pic de răutate sau prefăcătorie sau poză. Cred că de-aia suntem atrași de chipurile de copii, de privirile lor sincere și întrebătoare. 🙂

 5. Anonim spune:

  Fata Maro..eu ce sa mai zic acum?ca sa ti-o complimentez nu ma mai lasi:)))
  Iti zic doar ca n-am mai cumparat revista Mami de 10 ani si am luat-o acum:))
  Mona.

  • mara spune:

   Uaaa, clar, dacă covergirlul crește vânzările, ar trebui și mama lu' covergirl să ia un procent acolo, nu? Ia să vorbesc eu cu șefu'… :)))))

Lasă un răspuns