sunt unele lucruri care mă scot din sărite

You may also like...

13 Responses

 1. Anonim spune:

  Draga mea….ai perfecta dreptate….dar sa stii ca mi s-a intamplat sa vin de la job rupta de oboseala si sa nu vad in jurul meu nimic, inclusiv o batranica cu ditamai plasa care statea in picioare langa mine…
  Asa ca nu inseamna ca cei care stateau jos sunt cei mai rai oameni din lume…
  Ramona

 2. MihaelaMaria spune:

  Ramona, poate tocmai urcase batranica 🙂

  Mara, mie mi s a intamplat asa o eruptie de nervi in sala de asteptare la obstetrica gineco, unde din vreo 10 scaune, 3-4 erau ocupate de soti 'gravizi', iar alte femei insarcinate stateau in picioare. Mama, ce i-am mai umilit!

  • mara spune:

   Și mie, la Filantropia. Și m-am dus la unul dintre ei și l-am întrebat "Nu vă supărați, dumneavoastră în ce lună sunteți?" 😀

 3. Tommy spune:

  Helloooooooooooo party people! 😀
  Asa, ontopic: are si Ramona dreptate, si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu asa de preocupata ori obosita incat am trecut pe langa oameni cunoscuti fara sa-i observ. Omu'intelegator m-a tras de maneca si am realizat atunci cine era langa mine, dar de vreo doua ori nici in ruptul capului n-am fost crezuta ca, sa ma jur!, pur si simplu nu am inregistrat fata oamenilor din jur.
  Pe de alta parte, sunt sigura ca nu asta e explicatia pentru care intamplarea de mai sus. Nu de alta dar am avut un deja-vu, doar ca la intamplarea la care am asistat eu in ratîbî femeia gravida statea aproape lipita(era aglomerat tare) de un nene care sedea pe scaun, si cand i s-a facut observatie domnului, acesta a raspuns enervat "da'ce cucoana, am lasat-o io cu burta mare?".

  • Anonim spune:

   Ei asta e prea de tot…..
   Graviduta nu avea o geanta mare sa-i tranteasca una direct in cap!?Ar fi meritat……
   Ramona

  • mara spune:

   Hahaha! Lovind și urlând cu furie: „Nu m-ai lăsat tu cu burta mare, dar uite că te las' eu cu capul spart!“

  • Tommy spune:

   Da'nu ma corectati ca-s agramata, ha? Fetele oamenilor (bre Tomitza, bre!), fetele! :))
   Da, e ..e asa, o treaba, unii barbati au si ei o logica de fier.
   Si va mai spun una, cu puradei crescuti probabil de domnul de mai sus.
   Am luat metroul f. aproape de capatul liniei, era liber, locuri berechet, m-asez. La urmatoarea statie se umple rapid. Langa mine ia loc o doamna, iar spre urmatorul loc dinspre mine se indreapta o batranica. Pana sa ajunga dansa, hopa doi pitigoi de liceu, o ea cu un el. Cavaler ba'eatu, ii ia fatza dnei in varsta si-i cedeaza locul madmoazelei.
   Batranica se opreste, biata, iar doamna de langa mine o invita cu glas taaare sa ia loc si se ridica, femeia. La care pustoiaca i-o tranteste bibicului "stai bah jos". Asta, cavaler, nu contrazice fata si se aseaza. Ramane batranica saraca iar cu ochii in soare. Ma ridic eu si-i cedez locul – eu proaspat operata cu un sfert de chip gratios in bandaje si-nca-un sfert umflat si vanat de la hematoame, si singura reactie a pitigoilor e sa se zgaiasca cu ochii cat cepele la mine ca, nah, io-te cum arata aia, bah, haha.

  • mara spune:

   Moaaa, nu po' să cred, săraca! De fapt, de ce să nu cred, că doar știu cât de bizoni sunt unii…

 4. Anonim spune:

  Adevarul e ca se intampla sa nu observi ceva, dar aia erau 3 care nu observau. In schimb, tipul a obs pe Mara cand se uita la el.
  Adevarul e ca si noi trebuie sa ne cerem drepturile. Sunt multi nesimtiti, altii … doar nepasatori. Si asta e peste tot.
  Carmen

  • mara spune:

   Cred că mi-am dezvoltat latura cu cerutul drepturilor în ultima vreme, mă cert cu instructorii, cu nesimțiții din bus, cine știe ce mă mai așteaptă? :)))

 5. Anonim spune:

  Aaaaah, cat am fost gravida niciodata, dar niciodata nu mi-a oferit nimeni locul. Si imi amintesc o calatorie infernala in mai, cu 182. Eram in opt luni si era o calduraaa. Autobuzul plin. Nu doar ca nu mi-a oferit nimeni locul, dar a trebuit sa ma feresc de toti mosii cu papornite care aproape ca ma bruscau. Se uitau cu ura la mine, tin minte ca atunci m-am gandit ca 'batraneii' din Floreasca nu sunt simpatici deloc, ba dimpotriva. Si mie imi era un raaau. Cred ca se vedea pe fata mea. E groaznic sa fii gravida si sa fie nevoie de mergi cu transportul in comun in Bucuresti. Absolut groaznic.

  • mara spune:

   Și n-ai cedat nervos? N-ai strigat la nimeni că nu mai poți și că ai nevoie de un loc? Un leșin simulat, ceva? (Deși nu cred că trebuia să simulezi prea mult în condițiile date 🙂

Lasă un răspuns