un trend colorat și elastic, de-un prost gust greu de suportat

You may also like...

24 Responses

 1. Laura Frunza spune:

  Hehe, si noi ne ocupam cu asta. Aia cu stele si margine e urmatorul model pe lista : ))) Eu nu le port si nici Eliza, dar ne place sa ne prostim cu elasticele. Joaca e importanta.

 2. Anonim spune:

  Poarta-le Mara, ca doar le-a facut copilul….si eu purtam toate margelele ce mi le facea fiica-mea, desi nu se asortau la nimic pentru ca aveau o suta de mii de culori….dar erau facute de manutele alea doua.
  Ramona

  • mara spune:

   Normal că le port, cum îndrăznesc să le dau jos când mă spăl pe mâini, sunt întrebată „Unde-i brățara de la mine?“

 3. Si fiica-mea a primit vreo 6 zilele trecute, facute de verisorii din Romania. Baieti :))

 4. anatati spune:

  Fiu-meu (care e mereu în priză) îmi zice într-o seară: "îi fain cu brăţările astea, că-i un fel de liniştire"…
  Apoi în altă seară când mă durea capul îngrozitor îmi zice: "nu vrei să-ţi aduc şi să te învăţ să faci brăţări? O să-ţi treacă…"

  În altă ordine de idei, eu nu pot să le port … mă agită prezenţa oricăror ornamente pe mână sau la gât (OCD), dar el îmi tot face diferite modele. Până la urmă l-o convins pe tat-su şi le poartă el.

  • mara spune:

   Brățări pe post de Algocalmin, brățări pe post de Xanax. Oare merg și la fumătorii care vor să se lase? Care Allen Carr? Stai să vezi metoda Brățara-de-cauciuc! :))))

 5. Ioana spune:

  Ana le vinde in parc:))

  • mara spune:

   Pe buneeee? Și cum face, abordează lumea pe stradă și întreabă dacă nu vor să cumpere o brățară? Sau are deja un stand al ei? :))
   Na, dacă află Max, mâine mă ține-n parc toată seara, doar-doar le-o vinde.

 6. Gabriela spune:

  Ai mei impletesc in continuu si eu chiar le port pe cele pe care mi le-au facut anume mie 🙂 Si-mi place si sa le fac, e un fel de linistire, clar 🙂

  • mara spune:

   Azi mi-a zis maică-mea că a văzut și elastice în culori mai umane. I-a făcut ei o fetiță de la meditații, maro cu auriu, arată chiar bine. Poate dau și eu comandă la Max de ceva pe culori de toamnă.

 7. moonlight spune:

  Asta-i un fel de revival al modei cu brățările din ață pe care le făceam noi când eram de vârsta lor. Numai că parcă alea din ață arătau mai artistic. Țin minte și acum câte ore pierdeam cu asta, era o adevărată isterie.

  Plasticele astea-s dubioase, aș sta tot timpul cu frică să nu mă „epilez” pe mână accidental.

 8. Lili spune:

  Si eu am facut din ate, in degrade…ce vremuri…
  Poarta-le cu mandrie, Mara :)! Se vede cat de mult te iubeste. Ce poate fi mai frumos?
  P.S. : macar in prezenta lui :)).

 9. Vio spune:

  mai, la mine la munca fac colegele…:))
  n-au copii, sunt luate ele de val, io cand le-am vazut prima oara nu intelegeam ce naiba-s oribilitatile alea:))))

 10. Monica spune:

  Saluti, noi făceamcam așa ceva (adică nu prea brățări ci brelocuri și pixuri – cu o mină în interior) cu niște fire/cabluri fără conținut metalic pe care le luau băieții din curte de la Electromureș (și ei făceau). Tocmai ieri scria un ziar că sunt toxice elasticele astea! și că strâng circulația! Era un articol dur de tot? D-apăi chillax, oameni buni!

  • mara spune:

   Așa e! Erau brelocuri cumva pătrățoase din sârme colorate, și eu aveam unul cu galben și verde! Uitasem complet de ele! Și praștii făceam din cabluri, și gloanțe din sârmă mică! Și cornete. Și buzdugane din smoală. Chiușoare. Doamne, ce de treabă aveam!

 11. vio spune:

  eleo. treaba asta cu cancerigenele am citit-o si intr-un ziar nemtesc (or pe pagina radioului local). nu am link acum sau timp sa caut, dau ce am vazut acum pe net.

  http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-semnal-de-alarma-bratarile-care-au-devenit-obsesie-printre-adolescenti-sunt-cancerigene-233080#.VC-K7otkaCo.facebook

  • mara spune:

   Da, da, a apărut acum peste tot în presă. Dar, vorba cuiva de pe FB, cred că te poate afecta dacă te freci zilnic cu ele pe tot corpul…

 12. Anonim spune:

  Partea buna e ca trece relativ repede moda asta. Pe aici, virful a fost in iunie-iulie; acuma, dupa inceperea scolii s-au saturat copiii. Si ai mei, baiat si fata, au fost molipsiti, a avut fiecare elasticele lui si doamne feri' sa-si sparleasca unul altuia comorile, creioanele si croseta, ne-au facut si noua bratari, le-am purtat amindoi, sotul era adorabil cu o bratara roz bonbon, am facut si eu (si chiar mi-a placut), iar acuma zac in cutie si de vreo luna nu s-au mai atins de ele.

  Tot-o-Mara

  • mara spune:

   Foarte bine, ați scăpat de „cancer“. Noi mai stăm cu el un pic cu el pe la mâini, că e mai proaspătă povestea. Dar probabil că în curând ne vindecăm și noi. 😉

Lasă un răspuns