rețete exotice: azi, supă cu gândăcei

You may also like...

21 Responses

  1. AlinaD spune:

    Eu am alta problema: sunteti singuri acasa si faceti supa cu galuste? Ce s-a intamplat cu lumea asta? :))

  2. Ioana spune:

    Nu ma pricep la gandaci, dar ma gandesc ca nu sunt toxici :((. Poate aruncati doar galustele, si faci altele, de siguranta? (Mama fierbe galuste intr-o oala separata, tot in supa, dar nu in cea ”principala”).

  3. Anonim spune:

    Lasa ca-i numa' proteina de buna calitate in gandacii aia 😀
    Maria

  4. Anonim spune:

    Doar nu o sa arunci bunatate de supa….Da-i inainte cu tupeu…
    Ramona

  5. Anonim spune:

    Nu-s toxici….is neam cu gargaritele……
    baiul e ca daca erau in punga cu gris, sansele sa fie prin toate pungile cu "fainuri" sunt destul de mari……asa ca trebuie verificate…..si daca nu gasesti mamaruta propriu-zisa, uita-te dupa oua…..e un soi de "conglomerat" asa ca o panza de paianjen….scapi de ele doar daca arunci pungile impricinate
    oana

    • mara spune:

      Aaa, s-ar putea să ai dreptate, căci avem un coșuleț în care ținem tot felul de pungi începute. Și cum peste vară n-am mai prea gătit, că n-au fost copiii… sigur colcăie de gărgărițe, gândăcei și alte înaripate pe-acolo. De aplicat dezinsecție! 😉

  6. Anonim spune:

    Nu manca!

  7. Vio spune:

    Eu sunt super scarboasa din fire, asa ca…recunosc ca as arunca supa..:(

  8. Anonim spune:

    Stiu ca nu ai intrebat asta, dar … nu ma pot abtine. Si mie imi ieseau galustele uneori tari si am invatat ceva. Dupa ce inchizi focul, torni apa rece peste ele (galuste nu gandacei) si pui capacul. La mine a mers.
    Supa eu as manca-o.La cat de greu mi se pare ca se curata zarzavaturile, nu as mai face alta.
    Carmen

    • mara spune:

      Da, așa face și mama, se jură că apa rece le face moi. Eu am altă metodă: răbdarea. Dacă în prima zi sunt tari ca betonul, în a doua s-au înmuiat garantat. Garantat! :))))

  9. Carla spune:

    Stii ca tailandezii mananca gandaci, nu? Facurati si voi o supa cu "galuste thai". Eu n-as arunca-o, da' io-s dintre aia care nu se uita daca ciresele au viermi. Cel mult le pun in apa sa mai iasa din ei la suprafata 😀

  10. Anonim spune:

    Apropos de galuste, garantat o lingurita de ulei in compozitie si ies pufoase de fiecare data…fara apa rece pusa peste, lasate 5 minute sa fiarba 🙂
    Madalina

  11. Lili spune:

    Ati mancat supa? Mai traiti :))? Si eu am gasit 2 gandacei in supa de legume, la suprafata si i-am scos cu lingura, apoi am intrebat-o pe soacra-mea ce a pus in ea… si i-am gasit in plicul cu boabe de piper si in alte pungi… Soc si groaza, acum bate vantul in camara si soacra-mea m-ar strange de gat; ca prea imi place sa arunc tot ce prind?!?

    • mara spune:

      Hahaha, da, am mâncat-o. Pe toată. Eu singură (căci mor după supa cu găluște, de-aia și știu să fac găluște (cu gândăcei)). Și n-am pățit nimic. Și la primele găluște m-am zgâit în ele, să văd dacă nu totuși… dar n-am găsit nimic. După care am uitat. A fost delicioasă. :))))

Lasă un răspuns