eu și cu el

You may also like...

7 Responses

 1. Raluca spune:

  Sanatate multa, Mara. Eu n-am mai racit de vreo 10 ani, de cand mi-am facut un vaccin antigripal (unicul). Sper s-o tin tot asa.
  Baga si tu lamai multe. Mie mi se par cele mai bune in astfel de situatiii. Si ceaiuri fierbinti.

  • mara spune:

   Mersi, mersi! Nici eu n-am mai răcit de vreun an sau doi, cred, dacă nu mă înșeală memoria. Lămâie cu zahăr, da (sau cu miere, că e mai sănătoasă, deși mie îmi place combinația de lămâie cu zahăr)…

 2. AlinaD spune:

  Dar o tuica fiarta dupa o baie fierbinte nu merge? Serios vorbesc, nu glumesc. La mine mergea pe vremuri, de cand am copil n-am mai incercat, mi-e ca adorm si nu mai aud nimic :)))

  • mara spune:

   Nu știu, nu mă mai atrage genul ăsta de „medicament“. Mi se pare că pute, că de fapt nu-mi place gustul… am îmbătrânit. 🙂

 3. Raluca spune:

  Sanatate multa! La mine au trecut deja 10 zile de cand sunt racita si am inceput sa ma simt mai bine.

 4. Laura Frunza spune:

  Nu zic ca e ok sa faci asta, dar la mine a functionat mereu paracetamol sinus alternat cu nurofen, cate una la 4 ore (adica la 2 iei nurofen, la 6 iei paracetamol, la 10 iar nurofen). Practic ai si doza de ibuprofen si de paracetamol. In plus, de mare, mare ajutor a fost o tinctura de la dacia plant, iti dau pe fb un link. Nu stiu daca o fi placebo, dar licoarea aia m-a scos din boala de multe ori. Am remarcat ca numai asa scap atunci cand ma iau din astea nasoale. Da' stii tu, sfatul medicului, bla, bla, nu te lua dupa ce spune lumea.

Lasă un răspuns