de băiat

You may also like...

5 Responses

 1. Lili spune:

  Imi place cum gandesti. E sanatos si benefic pentru intreaga familie :). Iar Max…o sa franga multe inimi!

  • mara spune:

   Vom vedea cât de benefic va fi când va veni băiatul cu prima iubită adevărată și eu îi voi găsi cusur. Să mă văd eu atunci cum o să let go. :)))

 2. Simona spune:

  Super adevarat. De-asta imi place mie ca am si de un fel si de-altul, vad din ambele parti problema. Si da, cand ai baiat, incepi sa-i intelegi si pe ceilalti altfel. Nu stiu de ce am eu impresia totusi ca la prima iubita a lui Max in casa voastra discutia o sa fie extrem de relaxata, chiar daca ii gasesti cusururi. Cumva nu te vad genul tzatza ratzoita la copil cu mainile pe solduri… :-)))

  • mara spune:

   Adevărul e că n-aș spune niciodată nimic rău la adresa vreunei iubite. Mă bazez pe faptul că, mai devreme sau mai târziu, i se vor deschide ochii. La fel cum am pățit și eu de-atâtea ori în tinerețe. Tinerii trebuie lăsați să se convingă singuri. :))

  • Simona spune:

   Hahahaha, mi-am adus aminte ca maica-mii nu i-a placut nici macar vreunul din baietii pe care i-am adus vreodata acasa, cred ca pe ultimul (adica Danu) cel mai putin. Si s-a asigurat intotdeauna ca se face auzita, cu multe pareri si adjective :-))) La fel, imi explica cine ii place ei, si replica mea era intotdeauna "daca iti place asa mult de X, marita-te tu cu el, mie nu mi-l trebuie!" :-))) S-a dovedit pana la urma ca instinctul meu a fost corect, am stiut cel mai bine ce e bun pentru mine 😉 Deci nu cred ca o sa pot vreodata sa ma bag intre copiii mei si alegerile lor 😛

Lasă un răspuns