viena

You may also like...

14 Responses

 1. Anonim spune:

  Ce frumos….imi luminezi diminetele….ma rog…prima raza e fiica-mea is apoi tu…
  Ramona

 2. Anonim spune:

  Ce frumos….imi luminezi diminetile….prima raza este fiica-mea si apoi urmezi tu…Multumesc
  Ramona

 3. Mirela spune:

  Cunosc sentimentul. Si eu am fost plecata cu o bursa in Franta si, la fel, pana in acest moment a ramas cea mai frumoasa experienta din viata mea! 🙂

 4. Anonim spune:

  Am ajuns pentru prima data (si de fapt, pina acuma si ultima) la Viena in 94, in trecere. Eram cu autocarul, studenti, veneam de mai departe si ne-am oprit doar vreo 3-4 ore. Autocarul ne-a lasat la Prater si am pornit apostoleste sa descoperim centrul. Eram 4, rideam de orice fleac si ne uitam in toate partile. Vienezii, sobri si bine imbracati, ne priveau cu simpatie. Sau cel putin asta a fost senzatia de atunci, ca se amuzau de veselia noastra. La un semafor am asteptat cuminti culoarea verde de trecere si ne-am holbat mirati cum de tineri bastinasi de pe "malul" celalalt treceau pe rosu. In fata la StefansDom (asa se scrie?) am dat peste un vinzator ambulant de inghetata. Am amestecat toate limbile cunoscute si mai ales miinile ca sa-i aratam ce dorim. Ei, si acuma am impresia ca a fost cea mai buna inghetata pe care-am mincat-o vreodata, pe o bordura de trotuar, cu soarele gata sa apuna si sub privirea ingaduitoare a vienezilor. La intoarcere, am nimerit in fata unui sex shop si baietii au vrut sa intre. Noi, mai incuiate, am zis ca-i asteptam afara. Iese de acolo un tip mai batriior, ne vede rezemind zidul, ne masoara…si apoi pleaca mai departe. Probabil nu eram pe gustul lui!

 5. Monica spune:

  Ce frumos! Pentru mine Parisul e locul cu bucățelele de suflet împrăștiate. E și vârsta, și primul loc unde am petrecut o bună bucată de vreme în afara țării, și faptul că nu era Bujumbura, totuși. Deși cunosc un grup de doamne (europene și americane) care tare mai oftează după Khartoum.

 6. hehe, calatorie frumaosa! Sa te duci la akademie der bildende kunst, sa vezi tripticu de Bosch. E o galerie micuta, nu-ti nenoroceste ziua:)
  Numa sa fie deschisa (deh vacanta)

Lasă un răspuns