vezi? exact cum ți-am zis!

You may also like...

16 Responses

 1. Monica spune:

  Bravo, Max! Gata, ai sous- chef la bucatarie( ca doar n- o face din astea doar in vacanta:).
  Ca babele: vaaaaai, ieri era ghemotoc mic, azi face mici!

 2. goaga spune:

  Mie imi place cand scrii natural, nu cand te fortezi sa sune a proza, suna ciudat. Nu te supara, dar e plin de bloguri cu pretentii literare, unele mai bune, altele proaste rau, eu te citesc tocmai ca nu ai pretentii ca esti mai mult decat esti. Sper sa nu te superi.

  • Anonim spune:

   Si evident Mara trebuie sa faca asa cum iti place tie. Ca vorba aia, o platesti pentru ce scrie si iti e cumva obligata… Sper sa nu te superi. A, ba nu, sper sa te superi! :))))))))

  • mara spune:

   'aide, măi, goagă, măi, că fiecare mai facem pe pretențioșii din când în când. Orice blogăr se visează scriitor, e pă trend, n-ai ce-i face. Jură-te că nu te-ai săturat de postările de ridicare în slăvi a odraslelor mele! Că eu da. :))))

 3. Ah, am zis eu ca barbatii sunt genetic programati sa faca foc si gratar. E si ceva cu doamnele de etnie din cate stiu, poate nu te-a pupat niciuna :))))

 4. Anonim spune:

  Mie mi-a placut aia cu "Tanara ofta si se ridica"! Asa Mara, cat te simti tanara totul e ok!

  • mara spune:

   Să știi că acolo am stat umpic în dubii, însă așa bronzată, de departe, m-ai putea confunda în amurg cu o tânără, deci fiți și voi îngăduitori. Sau poate să modific cu „Tânăra de 39 de ani și jumătate oftă și se ridică“? :)))))))

 5. hahahhaa:))) ce m-am distrat! Brava Max!

 6. Anonim spune:

  Bine ai revenit….
  Ramona

 7. Anonim spune:

  Concluzia: "Cine nu are batrani sa-si cumpere iar cine nu are copii sa-si faca…"
  Ramona

Lasă un răspuns