raport de vară la doi ani

You may also like...

12 Responses

 1. MihaelaMaria spune:

  Du-o la inot, ajuta cred.

  in legatura cu faptul ca ii place desculta, asa era si Felix de ma intreba lumea daca am de gand sa-i cumpar pantofi inainte de 18 ani.

 2. Sabina spune:

  Si Clara mea numai desculta sta in casa. Nici sosetele nu le accepta, in conditiile in care avem gresie pe tot holul si in bucatarie. La gradi, are un coleg care sta in curte descult (au dale de pluta).

  • mara spune:

   Mda, cu gresia aveam și eu o problemă asta iarnă, dar avea picioarele destul de calde și, decât să urle juma' de oră, mai bine o lăsam în picioarele goale…

 3. moonlight spune:

  Despre platfus… la vârsta de 2 ani 90% dintre copii au piciorul plat și doar 4% mai au această caracteristică până la 10 ani. E cam devreme să i se pună Verei diagnostic de platfus, eu zic să mai așteptați (am citit multe pe tema asta pentru că m-am confruntat personal cu problema asta și ai mei m-au chinuit cu talonete de mică, lucru care mi-a făcut – am descoperit mai târziu – mai mult rău decât bine). Aveți grijă și cu încălțămintea, mersul desculț la vârsta asta este mai sănătos pe termen lung.

  • mara spune:

   Păi, da, bănuiam și eu că e cam devreme. Dar dat fiind că eu am (pardon, am avut până pe la 13 ani, când am făcut un soi de masajoterapie și mi-a trecut), mă gândeam că e posibil să mă moștenească…

 4. Anonim spune:

  Nici fi miu nu sta incaltat decat cu tikki, sunt f ok ca imita mersul descult. Inaltimea la 2 ani se pare ca e fix jumatate in inaltimea pe care o sa o aiba ca adult, deci un 174 cm, sa scrii aici peste 20 de ani daca asa este sau nu:)
  Diana

 5. Monica spune:

  ei uite de ce n-a mai vrut ea pantofiorii! Moonlight zice bine, am vazut eu un documentar: la doi anisori si o luna cu o asemenea memorie de elefant (aseara am vazut un reportaj cu memoria copiilor, ei acumuleaza de mici mici dar pe la sapte ani mai elibereaza din sertarele creierasului) inca e devreme. Ai tu timp sa te stresezi si mai incolo:) in loc de ” acum necesita scutec doar cand doarme” am citit „necesita cantec”, si voiam sa ma ofer cu nani nani pe skype:)))

  • mara spune:

   Da, păi, până la urmă ai intuit bine, cred că-și va înlocui scutecul cu un cântec, căci a început să facă versuri din capul ei puse pe melodioare cunoscute. 😀

 6. dendria spune:

  Darth Veda? 🙂

Lasă un răspuns