s-au șmecherit frizerii

You may also like...

23 Responses

 1. Anonim spune:

  Cat par…Chiar are nevoie de un look nou!
  Ramona

 2. Irina spune:

  dar de ce-l tundeti, ca doar are pe el blana de vara.Si a noastra e tot asa de pufoasa, dar n-o tundem niciodata.

  • mara spune:

   Pentru că lasă păr pe peste tot prin casă. Mi se adună prin colțuri șomoioage mari și rotunde, rostogolite de curent pe parchet precum tufele de boscheți în deșert prin filmele americane. Plus că-i e cam cald și lui, caută gresie. Voi stați cumva la curte?

  • Irina spune:

   da, dar cand am luat pisica stateam la bloc. Ultimul etaj, pe sud-est :).Si era groaznic de cald. Dar stiu ca blana are rol de reglare termica la animale, le apara de frig, dar si de caldura. Nu stiu cat e de sanatos sa tunzi altceva in afara de oaie :)). Si a noastra lasa par, incerca s-o periez zilnic ca sa fie cat mai putin.Ca tot prin casa sta, mai mult noaptea iese afara.

  • Irina spune:

   uite, stiam corect

   A pet's coat is designed by nature to keep it cool during the summer and warm in the winter. By shaving your pet you usually interfere with this built-in temperature regulation.Cats, in particular, are very good at regulating body temperature and "really get no benefit from being shaved," says Mark J. Stickney, DVM, clinical associate professor and director of general surgery services at Texas A&M University's veterinary medical teaching hospital.

   Because cats are "so much smaller relative to their exposed surface area, they're just better at getting rid of extra body heat," Stickney tells WebMD.

   http://pets.webmd.com/features/shaving-dog-or-cat-during-summer

  • mara spune:

   Apăi nu'ș ce să zic. Mie mi se pare că Bibil al nostru se simte pe caniculă mai bine chel decât flocos. În plus, scăpăm de păr. Căci de țesălat, zău că asta-mi mai lipsește din program, să pieptăn mâța – uneori nici pe mine n-apuc să mă pieptăn, îmi prind coc în vârful capului și sunt ready to go. :)))

 3. Anonim spune:

  ce pisoi pufos frumos. pai nici eu nu as sta in locul lui. nici cand eram mica nu stateam. plangeam o saptamana dupa ce ma tundeau ai mei.
  Mihaela

 4. astral spune:

  cred ca pretul variaza in functie de necesitatea anesteziei. daca sta, nu e nevoie de anestezie si costa mai putin.

  • mara spune:

   Fără anestezie. Am fost tentată să-l anesteziez prima oară când l-am tuns, dar am zis să încerc întâi fără – și a mers. Căci nu prea-mi place ideea de anestezie dacă nu e musai.

 5. Anonim spune:

  In diversele locuri la care imi duc pisicile la cosmetica nu m-au lasat sa stau cu ele (si am o matza chiar violenta :)) ). A fost f bine pt ca ele se comporta mai bine, in prezenta strainilor se simt intimidate si stau fff cuminti. Daca este si stapanul se simt "empowered" si fac pe nebunele
  Maria

  • mara spune:

   Hmm, eu aș prefera să-l las și să mă întorc la treaba gata făcută, dar din experiență știu că se preferă să rămân, să țiu fiara. Vom vedea.

 6. Lili spune:

  Sa stii ca din 2008 am platit 100 lei, pentru tunderea matei. Acum e in raiul felinelor :(. Si eu o tineam… asa ca nu ma mira pretul. Nici nu stie Izgu ce-l asteapta :)).

  • mara spune:

   Auăleu, dar unde vă tundeați, fraților, la mall? Noi aici, a cote, la Obor. Până anul ăsta a fost 50-60 de lei. Mi se pare cam mult 100 de lei pentru un amărât de mâț. La un retriever, care-i de 5 ori cât mâțul… o fi 500?

   (se zice „condoleanțe“ în cazul mâțelor? hmm)

 7. Anonim spune:

  De cind e moda cu tunderea pisicilor? Doar blana le protejeaza si de frig, dar si de caldura.

 8. AlinaD spune:

  Si noi trebuie sa tundem babutza, dar ea e calma de tot, o cam banuiesc ca ii place la cum sta :))

 9. moonlight spune:

  Adică e mai scump să tunzi o mâţă decât un om???

 10. CamiB spune:

  Eu am o persana pufoasa care lasa o tona de par. Si nu poate fi tunsa decat sub anestezie. O sperie groaznic zgomotul masinii de tuns. Au incercat s-o tina doua persoane, m-au chemat si pe mine, degeaba. Nu sta si pace buna. Si eu as prefera fara anestezie, dar nu am ce face.

Lasă un răspuns