mă simt bine

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim spune:

  Ai mei nu au fost niciodata plecati mai mult de 3 zile. Acum, dc pleaca pt 3-4 ore, in primele 2 stau ca proasta de parca nu stiu ce sa fac. Si cand imi dau seama ce as putea face, se intorc acasa.
  Ma distram azi. Am fost la gara sa-l duc pe cel mare care pleca pana vineri in tabara. In total 24 copii. Toti parintii amarati… pupaturi… facut cu mana… Dupa ce a trecut vagonul lor de noi, doar in aud pe un tata "Yessss" si toti am fost pe jos de ras. Toti parintii se grabeau spre libertate. Sunt curioasa ce e acum in mintea celui mic care a fost cu noi.
  Carmen

 2. Anonim spune:

  Ce scrii? O carte?
  Ada.

  • mara spune:

   Dar desigur. Însă nu scriu „o carte“, ci „la o carte“, aceeași, universala și eterna carte pe care o voi termina la pensie, dat fiind că nici n-am început-o prea bine. De fapt, ce vorbesc eu aici, nu „scriu“, ci „am scris“ și voi mai scrie probabil încă un pic în vacanța de vară 2015. :)))

 3. Anonim spune:

  De fapt, pentru ca avem acelasi prenume am inceput sa-ti citesc blogul. Si sa-l apreciez, se intelege! Cind eram copil nu-mi placea prenumele asta, in plus e si primul si toata lumea, familia si colegii de scoala il foloseau pe al doilea. Cind am intrat la liceu, profii l-au luat pe primul, asa am ramas si pentru colegi. In facultate, pentru ca incepusem sa ma obisnuiesc cu el, am ramas Mara. La serviciu, angajata pe o pila din familie, am revenit la al doilea prenume. Sotul mi l-am cunoscut in timpul facultatii, asa ca ma stie tot de M. Complicat…

  Tot-o-Mara

  • mara spune:

   Pe mine mă mai cheamă și Yvonne, dar nu mi-a zis nimeni așa. Numai profu' de mate din clasa a cincea și diriga dintr-a șaptea. Și șefu'. :))

 4. Anonim spune:

  ai uitat de Marachen!

 5. 3 săptămâni de linişte??? Te urăsc! Acum am motiv să te trec pe lista antipaticelor, nah!
  Să-ți fie de bine, doamnă! Pt linişte, unghii şi plimbări… ce mi-aş mai dori şi eu timp doar pt mine. O zi măcar…
  Eşti norocoasă

Lasă un răspuns