dor, magazine, mare

You may also like...

11 Responses

 1. Lili spune:

  La "mare" visez si eu… Sa stii ca sunt niste oferte extrem de avantajoase pentru litoralul bulgaresc. Sunny Beach are nisipul incredibil si apa mica la mal, pe o distanta considerabila…e perfect pentru familii cu copii si in plus, ai gratuitate pentru Vera la hotel, nu stiu daca se ofera si la transport. In loc de 3 ore, sunt 6 de mers pana la ei.
  Si eu prospectez piata pentru o oferta buna.

  • Anonim spune:

   de la bulgari doar castraveţii:)
   roxana

  • mara spune:

   Acri rău castraveții ăștia, căci n-avem mașină și cu autocarul până în Bulgaria am peripețiile mele cu așteptat în drum trei ore că n-a putut ajunge autocarul din nu-mai-știu-ce motiv. Nu vreau să risca asta cu fata după mine.

 2. Vio spune:

  Se vede treaba ca fetele au shoppingul in sange de mici:)
  Pana la mare AMR 21 zile..O mica vesnicie:P

 3. Gabriela spune:

  Si la noi e valabil cu shoppingul, baiatul nici picat cu ceara nu intra in magazine…alergie ziceai ca are si alta nu. Cu fata, o placere, ma intreaba care-mi place, daca imi place cate una, alta si asta facea deja de la 4 ani. O fi in sange 🙂

  • mara spune:

   Clar! Și-mi convine de mor! Căci în sfârșit pot pierde vremea prin magazine petrecând în același timp „quality time“ cu copila, nu? 😉

 4. Tommy spune:

  Daaaaa, hai la mare :D! Azi am ajuns in Mamaia, e atat de linistit acum aici..

  • mara spune:

   Serios? Ești acolo? Păi, poate ne împiedicăm una de alta pe plajă. :))))

   (chiar așa, cum arăți? ce culoare are costumul tău de baie? 🙂

  • Tommy spune:

   Hihihi, sper sa fie asa, Mara draga, la cum ma-mpiedic si-n propriile picioare, important e sa cad langa prosopul tau ;))

   Ma recunosti usor, sunt o tanara sensibila,manierata, satena cu ochi caprui, licentiata, si caut o doamna serioasa si sincera pentru prietenie :))

  • mara spune:

   Hahaha! Ok. It's a date! 😉

Lasă un răspuns