dare de seamă: de bine, despre fată

You may also like...

18 Responses

 1. Anonim spune:

  Ai vazut ?! Cumintica lu mama…
  Ti-am spus eu ca nu are copilul nicio problema, chiar daca mai face si crize…..Trebuie doar rabdare rabdare rabdare!!!
  Ramona

 2. MihaelaMaria spune:

  suspect de cuminte 🙂 draga de ea, frumoasa, scumpa, draga de Eia cu Sokouade a ei

  • mara spune:

   Bine, ea zice Sokouade la orice e dulce sau în ambalaj colorat. Într-o zi a prins un castron murdar de frișcă, l-a lins și a zis: "Oh, Sokouade!"

 3. Anonim spune:

  Pentru ca e cea mai cuminte si frumoasa fata. Si mama ei va fi tare mandra! Ai crescut frumos. Te admir fiindca dintre toate mamicile, tu mi-esti ea mai draga!

  • mara spune:

   Ei, mi-i cresc și eu cum pot, mai cu dragoste, mai cu draci, mai cu râsete… e mișto să ai copii. Că ai cu ce să te dai mare. :)))))

 4. Anonim spune:

  Ca este frumoasa si minunata si cuminte si intelegatoare stiam:))
  M-as fi edificat si mai bine sa-i vad si moaca aia dulcica…
  Mona.

 5. Dan spune:

  Draga de ea!
  Sincer sa fiu, ma asteptam ca la sfarsit sa gasesc o fraza de genul: Acesta nu este un articol publicitar / platit 🙂

 6. Vio spune:

  Dintre toate fazele admir p-aia cu statul la coada, mie aia nu-mi iese neam! Sunt mereu mama AIA care cu o mana incearca sa puna produsele in sacosa, cu una tine copilul si cu piciorul sprijina cosul..si, ah,da, nu mai are mana pentru scos banii.. Ah, well, da' ce mai conteaza asta…:)
  Bravo, Eia!!! 🙂

  • Vio spune:

   Am vrut sa spun: o admir cel mai tare p-aia cu statul la coada. Ca sa fie clar ca le admir si pe celelalte:)

  • mara spune:

   Măi, deocamdată e cuminte, se ține de coș. Mi-e teamă însă că va descoperi în curând că e mai fun varianta alergatului printre rafturi și recoltatul ambalajelor colorate din ele… 😀

  • Vio spune:

   Andrei e chill printre rafturi..nebunia incepe la coada la casa pt ca el nu vrea sa platim. Adica se agita si striga "nu platiiiiim" cat il tin plamanii. Si il tin…

  • mara spune:

   Măi, mie mi se pare o filosofie foarte bună asta. Nici eu nu înțeleg de ce trebuie să plătim mâncarea. Mâncarea ar trebui să fie un bun gratuit, la liber pentru toată lumea de pe glob. :)))

 7. Simona spune:

  Super meserie! Eu am constatat surprize de genul asta (cand ma miram ce copil intelegator si de treaba a devenit asa brusc micul mostru urlator) cand venea cu mine inopinat, si cand nu avea prezenta lui frate-sau prin preajma. Singura cu mine, Emmy e un inger. Singur cu mine, Robbie e un inger. Singura cu amandoi, imi vine sa plec uneori la balamuc… :-))) Cred ca ii trebuia si ei o oaza de relaxare "mother-daughter", asa ca a profitat. si YAY pentru pantalonii intacti! Si YAY pentru intelegere si rabdare (la 2 ani sa ai asemenea rabdare echivaleaza cu a astepta 6 luni pentru ceva cand ai spre 40 de ani…). Eu sunt mare fana Eia, e o scumpa! :-)))

Lasă un răspuns