poate că a sosit momentul?

You may also like...

17 Responses

 1. AlinaD spune:

  Niste recomandari de hoteluri unde poti merge linistit cu piticanii fara sa te temi ca sta la miezul noptii cu ochii cat cepele pe motiv de muzica tare de la diverse terase? E singurul lucru care ma tine departe de Mamaia …

 2. deci la 2 Mai la textilisti e apa calda, in sud e mereu mai calda si, mai ales, e chiar apa de mare, la mamaia e de dunare, nu stiu ce vrei sa cauti acolo…

  • mara spune:

   Păi, nu prea am cum să ajung până la 2 Mai fără mașină. Tren până în Constanța, autobuz până în Mangalia, încă un autobuz până în 2Mai… Cam cât crezi să suportă Vera? Sau noi în urlete ei? :))) Mamaia e mai aproape și e mai caldă și mai mică apa decât în 2Mai sau Vamă. Poate mai încolo, când mai trec fițele de toddleriță.

  • e tren pana la mangalia, face vreo 4 ore….dar da, fara masina e fff greu

  • mara spune:

   Știu, că fac ruta asta de peste 35 de ani, dar cu pamperși și oliță și căruț și copil transpirat și somnoros… am făcut și asta la viața mea, știu ce înseamnă și nu, nu mă mai țin nervii. Așa-mi trebuie dacă mi-am luat bărbat fără mașină! :))

 3. Miruna spune:

  Mara, ca de la o posesoare de bucatarie cu pescarusi la alta, noi mergem in Eforie Nord. Am facut proba anul trecut in septembrie si a fost super ok pt copil. Anul asta incerc doua ture, mergem acum la inceput de iulie si iar in sept. Am inchiriat o vila cu alte doua familii si am iesit foarte bine la pret si suntem singuri in locatie.

  • mara spune:

   Noi mergem singuri, fără alte familii. Ar fi și greu să ni se pupe programele la prea mulți deodată. Plus că nu prea sunt eu adepta plecării în gașcă, suntem mai solitari, așa. Nu știu dacă e bine, dar e mai liniștit. 😉

  • Miruna spune:

   10 zile solitara cu un copil de 3 ani… nope :))). E mai bine pentru ea sa aiba companie si cred ca si pentru mine cand doua maini nu-mi mai ajung. Am zis sa o incercam si pe asta. Oricum acolo fiecare isi vede de ritmul lui.

  • mara spune:

   Aaa, clar! În cazul vostru e indiscutabil mai bine în gașcă. 🙂

  • mara spune:

   Da, clar! În cazul vostru este indiscutabil mai bine în gașcă! 🙂

 4. Dan spune:

  Mara, imi permit (din experienta), sa iti recomand Navodari. Daca ai chef, citeste aici: (am voie sa pun linkuri?)

 5. ghimbir spune:

  Mara, cat a fost copilul mic am mers, tot din comoditate, la Mamaia. Mergeam in nordul statiunii, unde este liniste, curat si mai putina aglomeratie. Plaja este in fata hotelului (poti sa arunci prichindeaua din balcon pe nisip), apa mica si calda, mai relaxant pentru parinti.

  • mara spune:

   Care hotel? Noi vrem să prindem oferta aia cu Litoralul Pentru Toți, e mai ieftin și momentan nu ne dau banii afară din casă.

Lasă un răspuns