nudista

You may also like...

13 Responses

 1. A mea n-a avut asemenea chestii niciodata. Cel mult caciuli daca era prea cald. De aia intotdeauna am "ascultat-o" la treaba cu hainele si am lasat-o de mica extrem de ne-infofolita asa ca n-a simtit nevoia sa se despoaie sau sa nu stea la imbracat. E drept ca am fost ferma. Poate ai devenit mai toleranta la tura doi si copila (care fiind fata e mai spirt ca orice baiat) s-a prins ca merge cu "figuri"? :))) Doar intreb 😀

  • mara spune:

   Clar am devenit și mai tolerantă. Dar are și chestii ciudate, nu suportă pijamalele cu picior, de exemplu, niciodată. Le-am tăiat picioarele sau le-am dat. Iar noaptea se trezește și începe brusc să strige că nu vrea pantalonii.

  • Anonim spune:

   Fiica lui sora-mea e exact la fel, nu suporta anumite materiale, anumite tesaturi pe piele, nu suporta nimic care sa o stranga, ierni intregi a umblat in fuste si cu picioarele goale pe dedesubt, pt ca nu suporta senzatia de dres pe piele si nici pantaloni. S-a imbunatatit situatia pe masura ce a crescut, dar mai are multe chestii, de exemplu plapuma cu care se poate acoperi e una singura, o foloseste de vreo 10 ani, s-a destramat deja toata de la atata spalat, dar nu au mai gasit alta plapuma din aia sa cumpere, si e singura tesatura la care ii poate suporta textura.

   Chiar am testat sa vedem daca nu cumva exagereaza, si am acoperit-o cu o patura in timp ce dormea profund, si instantaneu si-a scos picioarele afara din pat, a continuat sa doarma cu ele balanganind in exterior patului, numai ca sa evite contactul cu patura aia.
   Maria

 2. Lili spune:

  Este adevarat si nu stiu cum se rezolva chestia asta. Galusca mea, desi are putin peste 6 luni, cand e vorba de imbracat urla de o aude tot blocu'. Cel mai distractiv e dupa baita… Atunci imi pune nervii pe bigudiuri! De cand au scos-o din burta mea, a fost singurul bebelus din ziua aceea care a urlat infiorator cand a fost infasat. Sotul si-a dat seama de pe holul maternitatii ca "sirena" e copilul lui :)).

 3. AlinaD spune:

  Ce te faci? Te relaxezi …nu pateste nimic, o sa treaca faza. Mai devreme sau mai tarziu. Ca doar nu crezi ca o sa se despoaie la scoala cand o avea 18 ani. Nu ucide spiritul de nudista :))

 4. Anonim spune:

  Ceva o fi… il avem si noi.
  Si sigur e contagios: Toata vara trecuta (deci pe la 2 ani si ceva) fiica-mea a stat "desculta in parc". Cand o vedeau, alti pusti cu sange hippiot voiau sa o urmeze, spre disperarea mamelor/bonelor/bunicilor (oooo, mai ales buniciloooor…) care incepusera sa o taie scurt cand ne vedeau la groapa cu nisip.

  • Anonim spune:

   (tot eu) Ah, da. Nu a dormit invelita in viata vietilor ei. Pijamaua cu picior o refuza de pe la 1 an jumate. Am invatat sa nu ma mai simt monstrous de vinovata cand ma cuibaresc sub plapuma calda si ea sta la doi metri de mine in body, colanti si talpite goale…

  • mara spune:

   Exact! Niciodată n-a dormit învelită, am încercat s-o bag în sac de dormit în prima ei iarnă… doamne fereste! Nu șosete, nu pijamale, nu pătură, uneori nu pantaloni. Stă pe gresie în body și tălpile goale, noi toți cu șosete și șlapi. Vorba ta, noi sub pătură de puf, ea pe lângă, despuiată, de mă simt vinovată. Și sunt sigur-sigură că la vară va descoperi că poate umbla desculță în parc. 😀

 5. Dan spune:

  Si fi-miu a avut o perioada, imediat ce renuntase la pampers, cand una-doua isi lasa chilotii in vine. Mai nasol era ca il apuca si la gradinita 😀 Noroc ca nu a tinut mult.

Lasă un răspuns