sunday morning

You may also like...

6 Responses

 1. Anastasia spune:

  Mai bine ca te-ai trezit de vocea mamei tale decat de bubuitura tavii de pe aragaz, daramata de dihania ce habiteaza in a mea bucatarie, pisica tigrata pe numele ei…Tigri :))

 2. Ala Mar spune:

  Si eu tot desteptator pisica am, la 7 fix racaie in nisip cu patos vreo 5 minute si daca vede ca nu dai semne ca esti treaz baga si o cantare de mieunaturi …care au si ecou (de unde naiba nu stiu ca nu este goala casa). Asta duce la trezirea pruncului care sare din pat si o ia la alergat prin casa….in concluzie pana la 7.30 maaaaaxim putem dormi 🙁

 3. Monica spune:

  🙁 acum inteleg. Mi se mai intampla si mie asa. Ca niciodata, duminica dimineata sau imi sare somnul la 7 sau colocatarul uita alarma telefonului (fixata la 7 pentru L-V) activata. Colocatarul trage la aghioase mai departe si eu sunt enervata toata ziua.

 4. Anonim spune:

  No fata mea,consoleaza-te. Zilele in care ne propunem sa dormim pana ne imputim (bunica-mea dixit) se intampla ceva. Pisica,copil,zgomote ciudate,cosmaruri,chiar si banalul imi scapa la pipi de mor se pun contra.E musai sa nu mai fac planuri,de cate ori "imi propun" se termina rau.
  Mih

 5. Anonim spune:

  Pfui, sunt o norocoasa. Dc nu intervin altele adorm in doi timpi si trei miscari. Ady

Lasă un răspuns