Monday, March 26, 2007

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim spune:

  Noah vezi ce repede uitam cat de bestii ne-au fost pruncii la un moment dat? Exact la fel ca si cu durerile din travaliu: la cateva ore dupa, amintirea se estompeaza aproape complet. Cred ca memoria scurta pt faze de genul asta e un echipament special de la mama-natura, ca daca nu disparea rasa noastra de pe fata pamantului de muuuulta vreme! 😀
  Maria

  • mara spune:

   Măi, eu durerile de la Max le-am ținut minte hăt-hăt, căci a fost cumplit. Prin comparație, pe cele de la Vera nici nu știu dacă le-am perceput prea bine. :))

 2. Nico spune:

  Haha, cand am citit prezentarea de pe facebook, am crezut ca te referi la Max cel de acum. Si nu-mi venea a crede, pentru ca eu sunt mare fana Max. Bine ca trec toate si le uitam.

 3. AlinaD spune:

  Da ..dar ete cat e de meticulos acu' si cum mestereste el la lego chima 🙂

 4. Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pe http://www.salveazaoinima.ro Donatorul va primi pe e-mail voucherul care il va intrebuinta pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat: timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
  Vin cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner (de aici preluati bannerele http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/) sau link in blogroll de pe blogul d-voastra.Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com.
  Va multumim!

 5. Carla spune:

  Mara draga, off-topic (sau poate nu), probabil iti va placea ce mi-a picat "in mana": http://www.catchy.ro/esti-pregatita-sa-ai-un-copil/35949

Lasă un răspuns