neața

5 Responses

 1. Anonim spune:

  Good morning,
  am vazut si eu acum cateva zile o emisiune cu dr. Oz, pe Euforia. Era acolo invitata o doctorita, care si ea zicea, ca lipsa vit.B12 provoaca stari de oboseala. Acuma, eu nu iau cu litera de lege ce se spune in show-urile TV, dar unele idei merita incercate. Alea care nu-ti fac rau, desigur.
  Sanatate,
  Diana

 2. Anonim spune:

  Si inca ceva, eu am renuntat la 80% din zaharul procesat din alimentatie, si rezultatele au fost o surpriza. Pe langa fata luminoasa, mi-a trecut si vesnica somnolenta de dupa masa.
  Diana

  • mara spune:

   Eu nu prea mănânc zahăr. Adică nici în cafea, nici în ceai, dulciuri nu prea ronțăi… Uneori mi se face poftă de o prăji cu multă frișcă sau se mai întâmplă să halesc dulceață cu lingura, dar destul de rar. Nu cred că oboseala mi se trage de la zahăr. Aș încerca însă pentru „fața luminoasă“, căci am avut din totdeauna probleme cu tenul. 😀

 3. Anonim spune:

  5 ml solutie orala contin aspartat de arginina 1 g.
  Celelalte componente sunt: zahar, aroma de caise (vanilina, aldehida benzoica, acetat de amil, diacetilionona, caproat de alil, gamma undelactona, gamma nonlactona, tinctura de levisticum, uleiuri esentiale de lamaie, portocale, bergamot, coriandru, neroli, musetel, scortisoara, nucsoara, etanol, apa
  purificata), aroma de caramel (E 150), p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, apa purificata.
  Se pare ca se obtine greu aroma aia de caise… 😀

  • mara spune:

   hahaha, deci acum știm. sucul de caise este de fapt suc de „vanilina, aldehida benzoica, acetat de amil, diacetilionona, caproat de alil, gamma undelactona, gamma nonlactona, tinctura de levisticum, uleiuri esentiale de lamaie, portocale, bergamot, coriandru, neroli, musetel, scortisoara, nucsoara, etanol, apa purificata“. :))))

Lasă un răspuns