colțul meu de lectură

You may also like...

13 Responses

 1. nu te lăsa. oricât ţi s-ar părea de greu, nu te lăsa. gândeşte-te că peste doi ani, sau trei se va putea duce singur. trebuie să vină şi momentul ăsta. dar nu te lăsa. şi nu mai spune că e mic. unii băieţi se dezvoltă mai lent, e lucru ştiut că fetele cresc până intră la pubertate iar băieţii după aceea. băiatul unei colege a crescut de la 14 ani până la 18 de a ajuns la 1,87 m. până atunci spunea tot aşa, că e mic. aşa că nu te lăsa. nici un efort nu e prea mare dacă prin asta îţi ajuţi copilul să facă altceva. ţi-o spune o mamaă care ştie că a greşit.

 2. Laura Frunza spune:

  Felicitari, bravo, Max! Eu recunosc ca ma cam feresc de ideea de a face performanta la sport. Mai spune profesoara de balet sa nu cumva s-o retrag ca e talentata si are potential sa mearga la scoala de arta si dau din cap, spun ihi, dar nici nu ma gandesc, mai ales dupa ce am vazut balerinele facand greva in zapada in fata liceului ca sa nu le desfiinteze scoala.

  • Anonim spune:

   eu sunt una dintre acelea careia profesoara de dans/balet ii spunea mamei ca sunt buna si sa ma incurajeze. ceea ce nu a facut. pt asta i-am platit-o scump, am urat-o, am plecat de acasa si i-am reprosat toata viata mea ca nu mi-a incurajat pasiunea. a trebuit sa schimb multe joburi ca sa ajug la 40 de ani sa ma intorc la pasiunea mea pt dans, in alta tara, si sa ii dau un alt sens. faptul ca fetele de la coregrafie fac greva nu e un motiv sa nu iti incurajez copilul. sunt atatea scoli de dans in lume, unde dansul este vazut intr-o lumina favorabila. Sunt oameni care isi fac masterate in dans, doctorate, poate fi aplicat in multe domenii. da, mama si-a recunoscut foarte tarziu vina. nu a schimbat cu nimic asta. ani pierduti aiurea pentru mine.
   Mihaela

  • mara spune:

   Apăi o să merem cu baschetul înainte atâta timp cât nu-i e LUI prea greu și cât îi face plăcere. Dacă devine un chin, pa! (chinul meu nu se pune, căci eu sunt mamă, deci la dispoziția puradeilor, nu? 🙂

   Mie mi-ar fi plăcut să fac patinaj artistic când eram mică, dar nu prea aveam unde. Este, de altfel, și singurul sport la care am răbdare să mă uit când sunt olimpiade la TV.

 3. Comenzi spune:

  Multi dintre noi zice ca nu ne place un lucru, dar noi nici macar nu am incercat!

 4. Ah, cum ne-ai luat prin invaluire, ca sa raminem tot in aria sportului :), cu lecturi, alea, alea :))
  Bravo! Ma bucur ca in era gadgeturilor si a zacutului in fata monitoarelor copilul tau prefera sportul. E mare, mare lucru!

  • mara spune:

   N-a fost cu intenție, am început cu sportul și am sfârșit citind (titlul l-am pus la urmă). Cum mi s-a întâmplat mereu și-n viață. 😀

 5. Vio spune:

  Foarte frumos! Bravo, Max! 🙂
  Iar tu, Maro, taci si indura toate cele nshpe statii…ca nu-i cel mai rau…daca te gandesti ca -poate- peste cativa ani o sa ai inca vreo 16 statii de facut si pentru vreo pasiune de-a mezinei :))))

 6. Anonim spune:

  In tramvai puteti fi doar voi 2. Eu imi doresc sa fiu macat cate 1 ora din cand in cand doar cu unul.
  Carmen

Lasă un răspuns