cugetare de după-amiază. adâncă.

You may also like...

17 Responses

 1. Anonim spune:

  Hm, sa vezi atunci selfies 🙂

  Ina

 2. pai moda asta a venit deja. „the bush” e super hip la ora actuala

 3. Laura Frunza spune:

  Creca s-au uitat toti la reclama la berea aia cu nenii aia barbosi si se cred toti secsi 😀

 4. Simona spune:

  Io-s moarta dupa barbi, dar am fost toata viata, asa ca-s happy ca domul meu serveste barba meseriasa… (o iau freudian si constat ca taica-meu a avut par lung si barba, de acolo mi se trage, cred). Zici ca revin barbile? Sa vezi ce de crush-uri (inocente, evident, haha) o sa mai am… :-)))))
  Sabina, am oftat multumita, daca revine "the bush" ne-am scos toate!!! 😛

 5. Anonim spune:

  Ce vorbiti, pai the bush a fost intotdeauna la moda (mai putin of course cand te duci undeva unde se poarta costum de baie). Si nu stiu cum sa explic, dar parul pe picioare in anotimpul rece e un mare hit! (sa, sunt o femeie super lenesa si comoda, recunosc).
  Maria

 6. MihaelaMaria spune:

  Nush daca revine moda, insa eu stiu ca atunci cand sunt la moda sunt intotdeauna intamplator, asa ca daca revine moda ma va prinde si pe mine in trend macar din timp in timp ( sper ca nu la barba)

 7. Anonim spune:

  Eu una astept cu mare interes moda parului la subrat la femei. Cel putin iarna, ca tine de cald, hai sa recunoastem. Si e zona ingrozitor de dureroasa…
  Sau daca ar putea careva sa invie moda mustatii feminine, hmm, macar trei fire acolo, ca m-am saturat de chinul periodic al benzilor de ceara. Daca Frida Kahlo putea, noi de ce nu? :))
  Cat despre parul de pe picioare, eu una, dupa ani de epilare cu ceara, nu mai am nicio nevoie sa-l macelaresc. A ajuns foooarte scurt, fin-fin, iar odata pe luna imi aplic un decolorant. Plus ca nu suport picioarele proaspat epilate, imi sta pielea ca gainii o saptamana intreaga.
  Lasand gluma la o parte, de ce nu reinvie si moda pantofilor cu toc si a pantalonilor bufanti la barbati, sau a rochiilor infoiate la femei? Mda :))

 8. Anonim spune:

  Ăsta e bărbosul, the most interesting in the world. Sunt cele mai haioase reclame: https://www.youtube.com/watch?v=U18VkI0uDxE

  Cristina aus Arizona

Lasă un răspuns