biblioteca bloggerului român

You may also like...

16 Responses

 1. MihaelaMaria spune:

  pacat de osteneala, la ce i-a folosit? 🙂 zic si eu asa

 2. EE Schmitt se citeste incredibil de repede, sunt mai degraba povestioare decat romane, iar Oscar si Tanti Roz chiar m-a uns la suflet, te lasa cu ochii in lacrimi la final 🙁 Spor la citit in continuare, eu vreau sa incep Istanbul de Pamuk…in engleza….sper sa si reusesc sa o termin!

  • mara spune:

   Mâine, dacă nu uit, pun mâna pe una. Doar că tocmai m-am apucat de Alice Munro. Prima poveste era despre un psihopat, susținător al alăptatului și al homeschoolingului. Era să fac o criză de râs în tramvai, deși povestea nu e de râs. :)))))

  • Anonim spune:

   N-am citit nimic de Alice Munroe nici eu, trebe remediat urgent, Pamuk e printre marii mei favoriti. In ultima vreme am avut o obsesie cu Amos Oz, imi place enorm, recomand.
   Maria

  • mara spune:

   Aaaa, Amos Oz e cealaltă mare iubire a mea. :)))

 3. EE Schmidt a devenit unul dintre preferatii mei dupa "Oscar si tanti roz" pe care am citit-o deja de doua ori e-book si am sfarsit prin a o cumpara, pentru ca hartia se simte. Cred ca e cartea lui cea mai buna.
  Apoi mi-au placut cele patru povestioare din "Concert in memoria unui inger". Acum citesc Visatoarea din Ostende (pe care o ai si tu). Mi-a placut mai mult "Vindecarea", dar inca mai am de citit doua povestiri.
  "Pe cand eram o opera de arta" mi-a ridicat cateva semne de intrebare.

  Alice Munro, Isabel Allende si altii isi asteapta cuminti randul. N-am putut tine ritmul de o carte pe saptamana la cat am avut de lucru, dar recuperez. Sunt la a sasea. 🙂

  O carte care mi-a placut mult anul acesta e "Trei zile cu tata" pe care am devorat-o. O carte scrisa de o fire sensibila, delicata, dar, in acelasi timp, foarte puternica, Ligia Tibu.

  • mara spune:

   O carte pe săptămână!?!? My god! Eu sunt fericită dacă reușesc să citesc una pe lună!!!
   De Ligia Tibu n-am auzit, mersi, să n-o ocolesc dacă mă împiedic de ea. 🙂

  • Am terminat ”Visătoarea…”.
   Acum citesc ”Nono” de Renata Carageani.

   Anul trecut am citit 56 de cărți. Recunosc că în vacanță mi-am facut de cap: Am reusit să citesc și câte două pe zi (doar în unele zile).

   Ligia Țibu are blog și scrie și acolo. Cartea e editată de curând. Va avea lansarea în primăvara asta.

   Spor la citit.

   PS: Se pun ca citite și cărțile pentru Eia și Max pe care le-ai repetat de mii de ori. 🙂

  • ligiawrites spune:

   Va multumesc! Cartea "Trei zile cu tata" este disponibila la "Carturesti" Suceava si pe Amazon (in varianta electronica). Sunt foarte incantata de feedback:)

  • mara spune:

   Ei, acum chiar că am devenit curioasă. 🙂

 4. "Splendida cetate a celor o suta de sori" a avut momentul de glorie pentru mine cu cativa ani in urma si venea dupa "Anticarul din Kabul". Mi-au placut ambele foarte mult.

 5. "Soseaua catelu" nu-mi spune nimic la prima vedere (citind diverse recenzii), desi am vazut-o scoasa in evidenta pe mai multe bloguri, inclusiv la Simona Tache.

  Am inceput si cartea Simonei scrisa in duplex cu Mihai Radu, dar stilul mi s-a parut prea "oarescumva" pentru starea mea de spirit si de oboseala, asa ca va primi atentia necesara mai incolo.

Lasă un răspuns