punctul 3

You may also like...

10 Responses

 1. Dan spune:

  Doamne, ce ma asteapta 🙁

 2. AlinaD spune:

  Si, si? Cu ce cantitate de ceai de tei (alte licori) a trecut nervul ala mare? :))

  Lasa, nu-i grav. E istet, frumos, bun …lucruri de imbracat se mai gasesc 🙂

 3. Anonim spune:

  Aceeasi problema o am si eu cu cel mare care e in clasa a III-a!!!!! Cred ca asa fac toti. El uita pe la scoala pantofii de sport, sacosa cu uneltele pt desen si ii e lene sa se intoarca sa le recupereze. Noroc ca nu mai intra alta clasa dupa ei.

 4. Anonim spune:

  se intampla si la varste mai mari, adica 40. nu vreau sa vb despre manusi, umbrele, caciuli, ca astea sunt la ordinea zilei. ultima caciula uitata in tren acum o saptamana, ieri cumparat cea mai ieftina caciula, la reduceri, 3 lire. mai ieftina nu poate exista, crede-ma. era redusa de la 13 lire. m-a intrebat vanzatorul daca vreau 2 caciuli, sa am rezerva. in fiecare an cumpar manusi, si alea ieftine. pe bune. cand eram mica mama mi le punea dupa gat, cu ata. dar e mai nasol cand mi-am uitat in autobuz hanorac sau haina de primavara. si cand sotul face spume acasa cand vin cu figura spasita. si nu vreau, crede-ma. am sunat si la obiecte pierdute, dupa ele, nu mi le-au gasit. cei din transport, obiecte peirdute Londra, mi-au trimis acum cativa ani buletinul in Romania. imi fusese portofelul furat in autobuz.
  cat priveste copiii, eu ma distrez in scoala cand ii vad ducandu-se cu parintii la lada de obiecte pierdute.
  stiu, nu e de ras, dar ce pot face. e amuzant.
  Mihaela

  • mara spune:

   Noi avem câte-o pereche de mănuși din alea ieftine, cu degete, de 5 lei în fiecare geacă. Plus încă vreo 5-6 perechi aruncate alandala în coșul cu căciuli-fulare-mănuși. Și totuși, rare sunt zilele în care se nimeresc două mănuși de același fel în mâinile lui…

 5. Cristina spune:

  Stii ce e amuzant cand citesc? Asa nu ma mai simt singura… :))
  Nu stiu ce are varsta de 9 ani in secolul XXI, sigur undeva ceva scartaie… sau poate 30+ s-a defectat, si 9+ e normalitatea?

Lasă un răspuns