epidemia ghedo țina

You may also like...

12 Responses

 1. Avem, avem acest virus urat de cativa ani deja…inca ma tin tare n-am luat d-alea mari si scumpe da' ma toaca ca pe varza! 😀

 2. Dan spune:

  Noi inca suntem la Lego City, din alea de 100 de lei. Actiunea se desfasoara asa: tati lucreaza o ora-doua sa il monteze, matei se joaca o zi, doua, trei cu el, dupa care inevitabil cade pe jos si se imprastie, tati baga pasti si dumnezei ca nu stie unde a ascuns pruncu' cartea, si bucatile sfarsesc inevitabil in punga cu multe alte bucati de Lego.

 3. Anonim spune:

  Noi suntem la lego Star Wars. A adus mosu anul trecut o nava de 120 euro care tot asa e intr-o plasa. de acum dc mai vrea ceva isi strange bani si isi cumpara. noi am spus pas..
  Carmen

  • mara spune:

   Pfoaaa, sper să nu ajungem și acolo. Oricum, de la aventura Lego Police încoace își cumpără numai din banii lui. Strânge și cumpără, strânge și cumpără.

 4. Gabriela spune:

  La noi au fost afectati si adultii se pare pentru ca nu protestam si chiar am facut comenzi peste comenzi de seturi Lego plus carti de povestioare din Legendele Chima (sub pretextul ca ajuta la invatarea limbii engleze) si chiar a inventat povestitorul familiei (aka Tati) personaje noi pentru serile cand i se comanda povesti cu Cragger, Laval si Eris.

 5. Anonim spune:

  sa-mi explice si mie cineva, cu chestii astea poti sa construiesti numa' pe tema data sau poti sa faci ce-ti zburda prin neuroni?
  fratelo, cand era mic, avea un set de piese de constructie, noi il stiam de vitocom/vitocomb, ceva de genu'. avea 3 feluri de piese, toate de 2 tzumburusi pe latime, unele de 4 tzuburusi pe lungime, altele cu 3, si altele cu 2, care erau patrate, rosu-ciclam, albastru inchis si galben. si din alea tot ieseau roboti, tractoare, masini, tancuri, nave spatiale, ba chiar si case, ferme, blocuri daca dadeam eu frumos din gene. cu piesele alea m-a invatat tata printr-a ii-a (la scoala se facea in a iii-a) metoda grafica de rezolvare a problemelor, atat de bine, ca mai tarziu ecuatiile de gradul 1 au fost floare la ureche. iar in familie a ramas de pomina seara cand fratelo a adormit, trantit intr-o rana, admirandu-si ultima opera.
  ne-au fost furate din fata usii la o zugraveala. tuturor ne-a parut rau.
  ady

  • mara spune:

   Teoretic se pot construi chestii la nesfârșit, imaginație să ai. Practic, nu trebuie să-ți scremi creierul, căci Lego în mărinimia sa scoate noi și noi seturi pe bandă rulantă, tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de pe cărticică și obții vehiculul ca-n imagine.

  • Anonim spune:

   Pfui, ce plicticos! De cate ori poti sa construiesti una si aceeasi chestie!? Toooot cumperi si cumperi. Chiar si ieftine, din Obor tot se fac niste bani. Inteeaba-ma pe mine, care am cazut in patima cartilor de amor cu libertate. La 10-15lei pe saptamana ma consolez ca ies mai ieftin decat dc as fuma un pachet de tigari pe saptamana, dar cand ma uit cate am strans imi doresc sa "ma las de fumat" si nu-mi iese.
   ADy

Lasă un răspuns