‘telectualul mamii

You may also like...

17 Responses

 1. Anonim spune:

  Cam pe la varsta asta am intrat si eu in cursa. Inca n-am iesit. Dar nu-mi amintesc prima carte pe care mi-am cumparat-o singura.
  Ady

 2. AlinaD spune:

  La Obor n-au si Lego duplo fake? 🙂

  Urmeaza Fiinta si timp, sa te tii cand o face analiza lucrului in sine de pe bancheta din spate. Eventual in limba lui Heidegger :))

 3. MihaelaMaria spune:

  hei, nu te ambala, nu vezi ce carte si-a ales, una care sa l invete cum sa scape de citit (ma rog, scoala), asa sa fiu mai sceptica 🙂

 4. Miruna spune:

  Fi-mea cred ca-l urmareste din umbra, acum doua seri am vrut sa o pun la laptopt sa se uite la un Peppa Pig ceva ca sa pot spala si eu pe jos, si ea mi-a zis asa sictirita "No, citzec o cate!" si si-a luat Fabulele lui La Fontaine pt copii si s-a cocotat pe canapea. Pam pam.

 5. gabimacovei spune:

  Maine poimaine il vezi poet neinteles, publicat doar la panoul scolii:)

 6. vio spune:

  hiz tu gud tu bi truuuu! 🙂
  deci amintire din copilărie: era zioa lu' mama, m-am prins eu că mama citeşte cu draaag, aşa că m-am dus la librărie să-i cumpăr un cadou. din banii ei, normal! pe care i-am luat din portofel cu dezinvoltură. am cumpărat această carte, mi s-a părut mie mişto coperta, am scris la mulţi ani şi m-am semnat şi mama nu chiar s-a bucurat. da' acu mi se pare foarte faniiii.

  http://www.targulcartii.ro/galerie/cache/I024/166-299×299.JPG

  ps era cu diverse planşe şi sfaturi cum să-ţi construieşti o barcă :)))))))))))) da' n-am mai apucat să studiez intens la librărie, că m-a mătrăşit vînzătoarea, că nu eram la secţiunea de copii. aveam şi eu ca la 7 ani în anul apariţiei.

  • mara spune:

   Hahahaha, cum să-ți construiești o barcă!! Ce și-o fi zis mamă-ta, asta vrea să-mi fac plută, să dispar din viața ei, normal că n-a fost foarte bucuroasă. :))))))))

 7. Dan spune:

  Al meu răsfoia de la 2 ani reviste de modă, secțiunea lenjerie;)
  Acum, singur, de bună voie și nesilit de nimeni, își ia câte o pauză de tabletă și "citeste" o carte (inventează el ceva dacă nu știe povestea).
  Oricum, ai super 'telectual!

Lasă un răspuns