cartea neagră a lui pamuk

You may also like...

15 Responses

 1. ioana spune:

  Tocmai ce mi-am terminat cartea si nu stiam ce sa mai citesc. Azi se va lasa asadar cu o trecere pe la librarie. Mersi de idee!

  • mara spune:

   Dacă vrei, ți-o împrumut eu ca să nu dai bani pe ea, doar că la sfârșit îi cam zboară paginile, căci cineva mic „a citit” și cred că s-a înfuriat că n-are poze.

 2. silavaracald spune:

  N-am citit nimic de Pamuk, deși l-am mai văzut prin librării. Azi tocmai ce trebuie să duc cărțile la bibliotecă, așa că…
  Mulțam fain de recomandare!

 3. Mara spune:

  off topic: promotii la pampersi pe emag. daca nu e gratis transportul la o punga, la 2 sigur e. 🙂

  • mara spune:

   Dragă Mara, îți mulțumesc mult. Luat la cunoștință, intrat, comandat, adus, plătit, acum posed cutie nou-nouță de 132 buc. Pampers nr 5.
   Mulțumesc,
   Mara 🙂

  • Mara spune:

   Cu placere, am zis ca anunt si cand am vazut promotia direct aici am venit 🙂 Marele se ajuta intre ele 🙂

 4. Anonim spune:

  super
  rodica

 5. Anonim spune:

  Cred ca ma abonez si eu la Pamuk, Mara. Doar ca eu acum sunt in vrie, cu sesiuni si alte alea. Poate o mai ai pana pe la sfarsitul lui februarie, si mi-o imprumiti si mie. Kiss

 6. Anonim spune:

  Ah, am uitat. La schimb pot sa-ti dau sa.l citesti pe Khaled Hosseini. Am "Si muntii au ecou" si "Splendida cetate a celor o mie de sori".

  • mara spune:

   Am citit splendida cetate, mulțumesc, am bocit ca o dementă. :)))) Am și munții în bibliotecă, dar nu mă simt în stare de o altă boceala momentan, mai stau o tură. 😉

 7. Anonim spune:

  mie mi-ar placea daca ai putea sa mi-o imprumuti. singura problema ar fi ca eu nu citesc foarte repede si cred ca abia prin vara as putea sa ti-o inapoiez.

  Andrees

 1. 04/12/2015

  […] Cartea neagră, Orhan Pamuk 2. Splendida cetate a celor o mie de sori, Khaled Hosseini 3. Intrigă matrimonială, […]

Lasă un răspuns