„cu ce ne mai jucăm” sau „nu dați banii pe prostii”

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim spune:

  Măi, eu cred ca ea se va face doctorita. Invata de pe acum anatomia corpului uman. Nu râde. Cine stie ce descoperire va aduce in medicina, mai ales ca baba Vanga prezice ca prin 2088 va aparea o boala care va imbatrani omul in cateva secunde.

  • mara spune:

   Mmmm, nu știu, dar n-o văd deloc în rol de medic. Da' deloc. (Nu că aș avea idee despre cum ghicești viitorii medici la 1 an și jumătate). Mi se pare că i se potrivește mai mult rolul de… actriță de teatru. În piese cu multe leșinuri și ochi dați peste cap.

 2. Gabriela spune:

  Poate e vremea sa aiba o papusa 🙂
  Si noi am descoperit cand am avut si fetita ca instinctul matern exista din frageda pruncie. Jucariile fratelui erau ok pana a facut o pasiune pentru bebelusi…ce-i drept pe urma apar calutii/poneii, 🙂 dar cat sa mai amani?

  • mara spune:

   Cât să amân!? Cât se poate! Până când se va tăvăli pe jos și va zbiera „vreau poneiu' roz a lu' barbi și mai roooz!”. Oricum, prevăd că se întâmpla foarte curând. :))

 3. Ioana C. spune:

  Rad cu lacrimi. Inca. Din pacate. Sau din fericire. Cumpara-i o "puppe" copilei. Ai innebunit? :)))) Il va iubi pe Mosu' frenetic si neconditionat daca ii aduce o "puppe".

 4. Joe spune:

  De unde ati cumparat cadavrul? Simt ca ar fi un hit!

 5. Mara spune:

  e cam freaky ce se intampla acolo…mai ales ca Puppe e cam jupuit…:)

  • mara spune:

   Este, este! Și încă poza e făcut-o de la o oarecare distanță, ca să nu oripilăm sufletele sensibile, să nu ne amendeze cna-ul pentru difuzare de imagini șocante. :)))

Lasă un răspuns