ce mai zice fata mea

You may also like...

18 Responses

 1. Anonim spune:

  Haioasa foc.
  Iar Baaai e licenta poetica. 🙂 Oricum, cu 2 frati mai mari la purtator, greu de crezut ca va vorbi doar ca de la Academia Romana citire :-).

 2. IRN spune:

  Da, mai, chestia cu "heeei" e naucitoare, aceeasi si la noi. La care se adauga si ocazionalul "Mama, komm A-PUM / JEȚ (acum)!" (cu deget ridicat amenintator in aer), ca avem doi caini, pe care se vede – datorita personajului-reflector – ca nu-i tratam prea "omeneste"…

 3. IRN spune:

  A, si la noi nu-i "kaputt", e "KA-KUTT". Asta, in conditiile in care se ajuta de litera P ca sa pronunte C-ul in mai toate celelalte cuvinte.

 4. Zu spune:

  Vai! Vorbeste! Sunt f impresionata! Nu ca a mea, care transeaza lucrurile scurt: daca nu e "mama", e "caca"… alte cuvinte nu are in vocabular si se descurca sa comunice tot ce vrea fix cu astea doua :D.

  • mara spune:

   Să știi că și eu aproape cad în leșin când mai scoate câte una, că nu-s obișnuită. În schimb, când e vorba de abilități sportive… mai bine să trecem peste acest subiect. 😀 Sunt convinsă că Ami șutează, se cațără și aleargă mai bine ca vorbăreața mea. Cu alte cuvinte, doar gura-i de Eia. :)))

 5. Monica spune:

  aițea kaputt o să preiau și eu:)

 6. Anonim spune:

  . E foarte dragalasa. Mi-o imaginez cum isi tuguie buzele: Aița ie Bibii. E inca mica, dar cand va creste mare va avea doi frati care pe langa ca o vor iubi ca acum, o vor proteja. Ei vor fi mandri ca au o sora frumoasa si desteapta. Kiss

 7. Anonim spune:

  Vai ce scumpa este Eia 🙂 "unde paputii ? 🙂 am murit de drag <3
  Michi

 8. Simona spune:

  M-am cracanat de ras, mi-o si imaginez ce simpatica e, la voi se vorbeste romtzeste in casa bag seama, ca la noi suna la fel dar in romgleza… Si esti o doamna cu "Baaaai", ca la noi mi s-a intamplat sa aud "Vasiiiileeee", si asta spune multe despre cum ne adresam si noi in casa cand se intampla vreo boacana… :-)))

Lasă un răspuns