cele mai urâte jucării din lume

You may also like...

16 Responses

 1. AlinaD spune:

  Pai si Deizi? Mai trebuie musai si un set in care apare si Deizi 🙂

 2. irn spune:

  SI noi le avem – "kleine kleine Minnie" are cel mai mare succes, nici eu nu inteleg, parol

 3. Butterfree spune:

  nu se si molfaie cu drag? si a mea s-a indragostit tot de niste chinezarii, le molfaia cu toata gura, pana am observat ca se ia vopseaua de pe ele. In secunda 2 au ajuns in raiul jucariilor:))))

  • mara spune:

   Nu prea molfăie, chiar nu bagă jucării în gură. Numai boabe de pisică, mărgele de-ale maică-mii sau sâmburi de pe jos – chestii mici și rotunde.

 4. Anonim spune:

  Le avem si noi, de vreun an, de la bunici. Le iubim, dar ne enerveaza Minnie care nu sta in picioare. Asa ca "Mananca, bebelusule, sa cresti odata si sa stai in picioare ca fratii tai 🙂 :-)"

 5. Ioana spune:

  Zi mersi ca la voi nu s-a indragostit de Abacada (Alba ca zapada)§co. Cred ca avea vreo doi ani cand m-a pus naiba sa i le cumpar din Obor si urmatorul an l-a petrecut morfolind la cei 7 pitici.

 6. Vio spune:

  Deizi si Guuufi…aia mai trebuie. :))
  Si noi le-am avut pana au ajuns la gunoi, caci orice faceam tot ramanea apa in ele si ajunsesera sa PUTA a mucegai! :((( Dar la noi erau doar in baie, caci la somn nu accepta pe nimeni in afara de mine (i le-as fi lasat si pe uratele astea, numa' sa vrea sa ma inlocuiasca cu ceva)

  • mara spune:

   Nu-mi vine să cred că ȘI voi aveți mizeriile astea. Într-adevăr, se adună apă în ele dacă le lași, se înnegrește și miroase urât, am pățit-o cu un iepure pe care l-am și aruncat. Dar dacă după fiecare baie iei gașca, o scurgi, o ștergi și o dai cu cremă la fund (da, și asta facem), atunci nu se îmbâcsesc. 😉

 7. Moty spune:

  Am pățit-o și noi cu țestoasa Andrei, de care nu ne despărțim la somn. Sper să n-o vrea și la baie, pt că e pluș.

  • mara spune:

   Mda, mare grijă, că Vera și-a trântit ursul de pluș (fără de care nu poate să adoarmă) în cadă și a trebuit să-l țin toată noaptea pe calorifer. Noroc că mai avem unul, identic, altfel culcam probabil și fata pe calorifer. 😉

 8. Anonim spune:

  Fericitilor, noi le cautam de cateva luni si nu le gasim nicaieri. Daca are idee cineva de unde le pot comanda, va rog din suflet un msg.pe facebook Sincu Adela si Ovidiu sau mail pe dea_1977@yahoo.com.Va rog frumossssssss.

  • mara spune:

   Glumești, nu? Vrei sinistrețile astea? Mă duc eu și-ți iau de la Obor, deși sunt sigură că găsești în orice piață de chinezării. Că de comandat, nu cred că face cineva comerț online cu așa ceva oribil! :))))
   (omg, nu pot să cred ce succes au urâțeniile astea!)

Lasă un răspuns