de fapt, sunt la fel

You may also like...

15 Responses

 1. Ioana spune:

  Frate, ce seamana copiii tai unul cu altul! Au exact aceeasi mutrita:)

 2. Anonim spune:

  Ce hotarat e Max. Pai sunt normale si acele miscari. Fac partea din faza activa, yang a oricarui ritm de dezvoltare. Poate am sa scriu despre asta.
  Mihaela

 3. Anonim spune:

  seamana atat de bine intre ei copiii, incat sunt convinsa ca privirea aia…..aia deosebita, ce nu se poate cataloga, o au de la tine…..
  minunati!
  oana

  • mara spune:

   Ăăăă, de fapt, Max are ochii lui taică-său, iar Vera nu m-am prins încă, dar sigur nu are cum să semene cu tatăl lui Max. Deci, nu știu ce să zic. 😀

 4. coco spune:

  adevarat! ma sperii..:)

  • mara spune:

   Da, e de speriat. Fă ochii mari, înghite în sec și pregătește-te, căci lucruri cumpliote se vor abate asupra noastră, mamele, odată cu creșterea pruncilor. :)))))

 5. Anonim spune:

  Atat Max cat si Vera sunt doi copii reusiti, Mara. Sunt doi copii care cu siguranta te vor face mandra si dupa ce vor creste mari.
  Iar eu ma omor si dupa pielea lor ciocalatie, creola. Asta poate si pentru ca eu sufar ca sunt blonda, desi mi-am dorit dintotdeauna sa fiu creola.

  • mara spune:

   Ah, da, cred că am uitat să povestesc pe blog cum am făcut eu o criză prin adolescență că nu sunt blondă, nu am ochi albaștri și nu mă cheamă Sașa. După care mi-am luat un câine pe care l-am botezat Sașa, dar cu look-ul de țigăncușă n-am rezolvat nimic până în ziua de azi.

 6. Seamănă ca două picături de apă! :))

 7. Anonim spune:

  'Si asta e doar inceputul" cat de adevarat si de trist pentru ca in starea asta apoi ii trimiteti la scoala sa faca acolo ce-or face cu ei si sa scoata elevi si mai apoi oameni din ei – asta generic vorbind n-am nimic nici cu tine nici cu ai tai ba inca gasesc ca daca mai multi ar fi asa cum sunteti lumea ar putea fi un loc mai bun.

Lasă un răspuns