„pampers premium care review” sau „scutece în teste”!

You may also like...

8 Responses

 1. Ala Mar spune:

  frumoasa si haioasa foc Eia! nici eu nu ma grabesc sa il pun pe olita pe al meu, intradevar are numai 1 an 🙂

 2. Anonim spune:

  Daca nu le-ati incercat inca, va recomand scutecele de la DM. Sunt net superioare celor de la Pampers, fara parfum, lotiuni si alte chimicale care se absorb prin pielea copiilor.

  • mara spune:

   Le-am bifat și pe alea, la Babylove te referi, presupun. Sunt mai groase, nu sunt atât de subțiri și de delicate ca Pampers. Iar puterea de absorbție e aproximativ aceeași. Nu-s rele nici Babylove-urile comparativ cu altele, și-s mai ieftine ca Pampers (aici da, e un avantaj). Dar Pampers-urile mie mi se par mai bune, în special vara…

 3. Ana spune:

  Care premium sunt NET mai bune decat chiar Pampers verde (cel normal). Intr-adevar, nu sunt "plasticosi", nu tin umezeala ( ca Pampers chiar normal) si, avand acasa un fund la fel de sensibil – desi de baiat!- ca al Verei Kate, am ajuns la concluzia ca un banut in plus aduce calitate in +.

 4. Anonim spune:

  Scutecele chilotel de la DM sint mai bune decit scurecele chilot de la Pampers. Fetita mea a purtat( acum doar noaptea ca ziua foloseste olita) scutece chilot , pt ca scutecele normale o zgiriau ( parte cu lipici- arici). Cele de la pampers sint prea scurte. Si avantajul-la scutecele chilot- este ca se pot imbraca si in pozitia in picioare, a mea rareori era de acord sa stea intinsa ca sa o imbrac.

  • mara spune:

   La Vera nu pot folosi încă chilot, că sunt greu de dezbrăcat când livrează bombe chimice, în sensul că s-ar murdări toată. La băiat am încercat la un moment dat, când era mai mare, dar nu știu de ce n-am mers pe ei, probabil ceva mi s-a părut nepractic, ori asta cu murdăritul, ori că trebuie să dezbraci copilul de tot dacă vrei să-l schimbi, adică nu-i poți lăsa pantalonii în vine. Nu mai știu.

Lasă un răspuns