de seară. seară de seară.

You may also like...

18 Responses

 1. Butterfree spune:

  :))) Pai, spune adevarul. Ea nu face nani inca!

 2. Anonim spune:

  Asta imi aminteste de mine: neinneinneinneinnein pana capiau ai' din jur. :))
  O sa cam ai de furca (si) in viitor :)) Mi-e ca seamana cu… mama-sa, capoasa cum e :))
  Ma topesc dupa copiii astia ai tai, de reactia lui Max nu mai zic nimic. (insert inimioare si emoticon lacrimos).
  Alles Liebe,
  Ioana

 3. Anonim spune:

  A mea a stat treaza pana la 3 ani si jumatate… Rabdare; multa rabdare…. Si cand a putut sa articuleze o propozitie, aceasta a fost "somnul este o prostie si o pierdere de timp!" Rabdare… multa rabdare….

  Gabriela

 4. ioana spune:

  Eu m-as consola ca a mea sa nu mai doarma daca ar vorbi asa bine germana:))

  • mara spune:

   Hmm, oare nu există cursuri de "germană în somn"? Sau nu neapărat germană, orice altceva. Dormi și înveți. În somn. Pui niște căști și intră direct în creier. Ar fi ceva! 🙂

 5. Anonim spune:

  Of, doamne! Draguta de ea! Nu stiu, dar am asa o admiratie pentru toti care vorbesc limba germana. Indiferent daca o vorbesc din familie, sau nu. Mie mi se pare extrem de grea.

  • mara spune:

   Păi, oricui o învață ca limbă străină i se pare grea. Dar dac-o înveți de mic, nu e mai grea decât e pentru un copil german. Adică crești cu ea, n-o înveți propriu zis, o simți.

 6. Anonim spune:

  off topic – eu am ascultat interviul Alethei, despre plansul copiilor, si nici un moment nu spune lasati copilul sa faca ce vrea el. Da, e de acord cu plansul si mi se pare corect dar prin asta nu spune lasati-l sa planga in magazin si cumparati-i dot de isi doreste ca sa se opreasca din plnas. Doamna vorbeste si de fixarea limitelor, de Nu, de o tehnica 'democratica' de educare. E drept ca am ascultat-o pt prima data. Aveam o oarecare rezistenta citind pe blogurile mamicilor despre 'attachment parenting' sau 'iubire neconditionata' = lasa-ti copilul sa faca ce vrea, spuneti da la toate. In acelasi timp vroiam sa o ascut, pt ca stiu cum sunt terapeutii vestici in privinta setarii limitelor. Imi sunt profesorii in a lucra cu copiii. Ciudat, ca persoana traita in comunism, si eu intelesesem la inceput aceasta iubire neconditionata ca un Da la tot.
  Mihaela

  • mara spune:

   Ah, da, ai și tu dreptate. Ce mă enervează pe mine la tehnicile astea de AP este că, pe lângă că îți trebuie multă răbdare (adică elimini tot stresul din viața ta, jobul, lipsa banilor, trafic, u name it, ești zen și mereu dispusă să fii mama perfect atașată), mai ai nevoie și de timp ca să aplici (că e mai puțin time consuming să interzici ceva din start, adică metoda "armată" sau să dai imediat când cere, adică metoda "răzgâială" și să muncești mai departe). Probabil că dacă aș sta acasă, întreținută, cu menajeră-bonă-bucătăreasă, aș avea timp și răbdare de aplicat ce citesc prin cărți. Sper să-mi fac rost și de minunea aia de carte a lu' Alfie Kohn, să văd ce mare revelație mare va fi. (în general nu prea am încredere în cărțile de parenting scrise de bărbați, dar cine știe?)

 7. Anonim spune:

  Sooo langweilig !

 8. Anonim spune:

  Die Kleine ist sooo gescheit !

 9. Silavaracald spune:

  Hmm, o trimiți și tu la culcare când n-a terminat încă recensământul lumii în care trăiește!
  Cum știi tu să strici cheful omului! 😀

Lasă un răspuns