the smartphone situation

You may also like...

13 Responses

 1. Anonim spune:

  Nu, dar i s-a intamplat sa trimita un mesaj prietenei x in care ii spunea (credea ea) prietenei y cat de tare o enerveaza prietena x pentru ca n-a facut nus` ce. Pam pam! Dar la fel, noroc cu simtul umurului.

  • mara spune:

   Dadada, astea se întâmplă frecvent și pe mess, când stai cu mai multe ferestre deschise. 🙂 Mie mi se întâmplă mereu, numai că sunt inofensive, chestii de job. Mă trezesc că mă întreabă câte unul înapoi "ești sigură că vorbești cu mine?" 😀

 2. Butterfree spune:

  Eu sunt mama gafelor, dar pe asta n-am reusit sa o fac inca:)))) Poate pt ca am telefon vechi din 1900 toamna si nu are touch screen:))

 3. n-am facut-o pe asta, dar Ghe a trimis multe mesaje goale sau cu litere aiurea prietenilor mei…:D

 4. Daniela spune:

  Maraaaa, a castigat Max bicicleta! Eu am vrut sa intru pe site sa-l votez si pe Locul 1 e Max! bRAVO!!!!

 5. Ioana C. spune:

  Eu doar cu urechea apas butnoul MUTE. Si zbier la ei ca apucata … le dau indicatii cum sa iasa la geam samd. Mama ma enerveaza cel mai tare asa ca zbier si tip si o fac surda. Dupa cateva secunde de nelamurire ma uit la telefon, imi dau seama de greseala si rectific butonul. Dar na… nu ma prin din prima.

 6. AncaT spune:

  hahahah asa pateste socrelu.
  are 70 de ani dar si-a luat smartphone pe care habar nu are sa il foloseasca si trimite sms-uri cu hjypondsrtefcdacxaxatdtr la toata lumea, sau suna pe unul cind vrea sa sune pe altul si zice ca telefonul e de vina,ca doara el a apasat sa sune pe x,de ce suna la y? sau he's buttcalling people…il are in buzunar si se aseaza pe el si habar n-are ca suna. I-am pus parola si lockscreen,sa nu se mai intimple, dar le-a scos,ca e prea greu sa tina minte atitea hahaha
  mereu vine la mine, sa-l descurc,te doare capul ce e in telefonul lui. dar e mindru ca are smartphone.

Lasă un răspuns