despre termoizolare: continuarea

You may also like...

20 Responses

 1. lunna spune:

  fa o reclamatie la primarie, ca a noastra din sectorul 2 se bate cel mai tare cu caramida in piept ca termoizolarea ftw. vezi ca au pe site zona speciala si poti sa ii articulezi. multa bafta!

  • mara spune:

   Am mai încercat eu să le scriu depeșe de amor pe site și mi-a dat eroare. Încerc întâi să rezolv cu firma care a izolat blocul, abia apoi am să-l pândesc pe Onțanu când iese de la job și-am să mă arunc la picioarele lui cu puradeii de gât mai ceva ca o Pirandă. 😉

 2. ioana spune:

  Nu esti singura persoana care a patit asa ceva. Pentru consolare, afla ca unora le-a cazut literalmente tavanul in sufragerie in urma infiltrarii apei.

 3. Butterfree spune:

  dada, si la noi a fost la fel…. plus ca atunci cand au izolat balconul au trecut suruburile pe aratea ailalta, de unde rezulta ca am niste gauri mari in peretele balconului 🙁 vestea buna e ca atuci cand ninge nu se infiltreaza si zapada…. doar atunci cand se topeste avem probleme :)))

  • mara spune:

   Am înțeles. Toată iarna po' să stau liniștită, dar cum se încălzește, cum țup pe bloc cu șoțul și două lopeți și ne apucăm să aruncăm zăpada în bulevard. Ok.

 4. Vio spune:

  Am patit la fel, exact la geamul de la camera copilului. Noi ne-am certat cu administratorul si l-am pus pe ala sa aduca in dinti echipa (a venit nenea sefu de santier) sa rezolve problema. Dupa..aaaa…cred ca vreo 3 vizite (la 3 ploi majore, adica pe parcursul unui intreb an..sau cam asa) a rezolvat. Acum suntem ok.

  • mara spune:

   Da, păi așa îmi imaginez și eu, că nu vor rezolva nimic, chiar dacă se vor preface că repară ceva. Și iar îi vom chema, și iar se vor lăsa așteptați etc.

 5. În primul rând fă poze la ciupercărie și igrasie, să nu le treacă prin minte să zică că minți.

 6. AncaT spune:

  fa o mie de poze!!! seteaza data pe camera, sa apara pe poza. Asa nu au ce sa comenteze.

 7. Monica spune:

  După ce faci poze, stropește peretele cu ciuperca albă cu clor, caută pe google, ăia nu sunt spori tocmai prietenoși cu sistemul respirator. Noi am avut jos în pivniță, după inundații. Sunt infiltrații sau e și condens de la minunăția de izolație și termopane? Uff. A venit ăla trimisul?

 8. Anonim spune:

  valeu, nu mai ziceti va rog, ca mi-e frica. la mine, alt sector, dupa ce i-am asteptat toata vara (vin la 15 iunie, 5 iulie, 15 iulie, 1 august, 15 august, 2 septembrie, 15 septembrie), acu' 2 zile au inceput sa monteze schelele. si eu care visam frumos ca or sa dea drumul la caldura, ca mi-au inghetat picioarele cu sosete flausate si caloriferul electric pornit. (mie nu-mi ingheata picioarele). totusi apartamentul are deja geamuri termopan. pot sa sper ca nu-mi deschid ciupercarie?
  ady

 9. Faci poze. Apoi studiezi legea asta: http://legeaz.net/legea-calitatii-in-constructii-10-1995/ Şi l suni din nou pe dobitocul care nu a trimis pe nimeni şi îi spui că ai tot dreptul să depui reclamaţie la Inspectoratul de Stat în Construcţii, adică aici: http://www.isc-web.ro/content/obiective.htm. Şi eu am avut probleme cu constructorul care mi-a făcut casa. După vreo 15 zile au venit inspectorii la mine, după ce au văzut pozele pe care eu le-am trimis (ce-i drept de pe e-mailul de serviciu, ştii tu), au făcut şi ei poze la faţa locului, apoi l-au avertizat pe dobitoc. Pasul următor era amenda, dar s-a remediat treaba

Lasă un răspuns