înțelegerea

You may also like...

11 Responses

 1. Monica spune:

  vai, jumătate de oră nu mai mult 🙂

  • mara spune:

   Păi, da. Habar n-ai tu cum negociază copilul ăsta. Luptă pentru fiecare minuțel și tot câștigă. Zici că se trage din neam de ovrei, nu alta!

 2. Ioana spune:

  Eu tot ce-am inteles din scrisoare e "mami" si "computer". Haș cum se zice?

 3. Anonim spune:

  E copilul tau…e putin sa ii acorzi 30 de minute…dar cred ca tu preferi mai mult sa stai pe bloguri.

  • Anonim spune:

   Ba Anonimule, fata asta mai are un copil mic si solicitant acasa, lucreaza pentru job adicatalea produce si venit, face si menajul, duce si ia copilul de la scoala, cumparaturi, in weekend mai apare al treilea copil de ingrijit, sotul e mereu la filmari si acolo e munca aproape 24 din 24…pun pariu ca n ai ingrijit nici macar o zi un copil, fara adiacentele de mai sus, ca altfel n ai vorbi.Cine nu cunoaste, sa stea in banca lui!

  • mara spune:

   Rectificăm: Soțul e între proiecte, deci îl avem momentan acasă. La școală îl duce mama pe ăl mare. De luat, facem cu schimbul. Și ai uitat orele de sport (dus/adus). :))

 4. mara spune:

  Da, dragă anonimule, din răutate și egoism stau pe bloguri, în timp ce copilașii umblă murdari, plâng de foame și lipsă de atenție, sunt complet neglijați. Iar când mă ridic de la comp, ce să vezi, am grijă de ei oare? Nuuu, stau prin cârciumi până dimineața. După care mă lamentez pe blog. Ce viață faină am!

  • Anonim spune:

   Sireacii de ei, parca-i si vad cum bantuie prin casa cu mucii pana la brau si hainele zdrentuite…si cum se agata de picioarele tale urland "mami, mami da-ne de mancare", in timp ce tu te fardezi ca sa mergi in club. 🙂
   Maria

  • Anonim spune:

   In alta ordine de idei, fiu-meu are 16 ani, si inca nu executa succesiunea din articol: teme repede-facut ghiozdan seara-strans de pe birou si din camera, fara vreo cateva reprize de cearta, fara: mai copile, tu chiar nu ai nimic de invatat azi? urlat de mine pe diverse tonuri. Ce sa mai zic de ordine pe birou sau in camera…cred ca intr-o buna zi n-o sa-si mai gaseasca biroul deloc de sub mormanul de diverse care troneaza pe el 🙂 Si eu nici nu-l pot mitui cu jumate de ora impreuna, ca nu-l mai intereseaza aspectul asta 🙂
   Maria

 5. Anonim spune:

  Hahaaa, "Schultasche einpacken und so weiter" :))
  Criminal Maxul tau!
  Ioana

Lasă un răspuns