flori, fete sau băieți, melodii sau cântăreți

You may also like...

10 Responses

 1. Monica spune:

  Faza e că așa mai înveți și tu ce se întâmplă în ziua de azi pe scena muzicală internațională. go Max! Go Mara! Și Eia? Eia ce ascultă?

  PS: Abba n-ai ascultat în copilărie?

  • mara spune:

   Ba daaa, și Boney M, și Vanghelis și tot felul de disco-hituri, dar asta se întâmpla când eram mică-mică și mergeam cu ai mei pe la chefuri. Ei dansau, eu adormeam printr-un dormitor, apoi mă căra taică-meu pe umeri până acasă, semi-dormind. Adoram petrecerile de oameni mari!

 2. Anonim spune:

  Br………………..

 3. Anonim spune:

  mi se pare corect, dar ce faci cand/daca uneori va strepeziti reciproc urechile? (manele nu, deloc? atunci e bine; mie, la alea, mi se zbarleste pielea pe mine la propriu)
  sa vezi cum o fi cand o sa vina eia tare din urma cu "nu mi-e frica de bau-bau", "in casuta din padure" si alte hituri d-astea. atunci toleranta muzicala. 🙂
  ady.

  • mara spune:

   Păi, ne tolerăm, nu ne strepezim, o piesă eu, una tu. În rest, poate să asculte radio bumți-bumți la telefon în camera lui.
   Cât despre cutiuța din pădure, la Max am sărit peste etapa asta, n-a auzit de ea. Am considerat că nu-i creez vreun complex dacă nu ne torturăm cu toții cu bau-bau. Și mi-e teamă că nici Eia nu va beneficia. Sunt suficiente cântecelele clasice în germana de pe iutub.

 4. Anonim spune:

  Cu fiu-meu a fost asa: in frageda copilarie, era innebunit dupa folk. Cat Ducu Bertzi si Pinguinul Apolodor am ascultat in masina…nu pot explica. Au trecut multi ani de zile de atunci, dar cred ca pot inca sa reproduc, din memorie, fiecare vers din Apolodorul cantat de Ada Milea. 🙂 Tot in vremea aia ii placeau Fara Zahar…se tavalea pe jos de ras la versurile lor.
  Pe urma, pe masura ce a crescut, a trecut (destul de brusc) la chestii chiar extrem de sofisticate pt varsta lui (jazz, rock clasic). Nici eu n-am incercat sa-i impun ce sa asculte, dar nah, ca orice copil, poate ca a simtit nevoia sa se conformeze cumva parintilor, asa ca atata a ascultat la muzica noastra pana a ajuns sa-i placa. Nu stiu. Oricum, acum e in liceu si asculta exclusiv muzica rock. Sper ca a fost alegerea lui 🙂
  Maria

  • mara spune:

   Dada, uitasem de ada milea și "fără zahăr", și pe ăia îi iubește. Dar numai acasă. La școală sunt mai culeanu mușchii și tatuajele lu' alexvelea. :))
   Și clar, la liceu e rock, nu știu cum se face, dar mereu iese așa, foarte bine, așa și trebuie. 😉

   (jazz eu mai subțirel, aia e felia lui GG)

 5. Vio spune:

  aoleuuu…mai da-te-n dragostea mea??? aoleu…ce ne-o astepta si pe noi!!!! :)))))

Lasă un răspuns