insomniaca

You may also like...

19 Responses

 1. Ioana spune:

  A fost luna plina:)

 2. Moldoveanca spune:

  Cam asa a fost si azi-noaptea mea, doar ca la mine cu variatiile "unde e pisica", "unde e apa", "e prea cald in camera", "e prea frig in camera". E clar ca si eu si "fi-ta" suferim de luna plina!

 3. lmd spune:

  aha, luna plina ziceti……….probabil de-aia piticania mea a sosit sa se alinte pe la 12 noaptea in pat la noi si a uitat sa mai plece…iar eu la 3 m-am trezit cu o senzatie ciudata de udeala la sale…pisase totul…ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 3 luni…cand oricum se intamplase in patul ei in care salteaua are protectie anti pipilica…asa ca ea s-a trezit, am spalat-o – schimbat-o si s-a bagat la somn la ea in pat. iar noi, zombie, am desfacut totul…pana la saltea si am dormit pe buretele la care nu ajunsese pishalaul, multumim Ikea!!! Ne ofera si noua cineva un pat pt la noapte, nu de alta, dar la cum se arata vremea, tre sa suflu pe chestiile alea din balcon ca sa se usuce…Fir-ar ea de luna plina…bine ca stiu acu…

 4. Ioana spune:

  Buț buț? Tre să aud asta, nu pui si un fimulete cu ea? Nu tre sa fie dintr-o noaptea, poa sa fie si pe timp de zi…

 5. Anonim spune:

  Da, da, si al meu vroia baba( ipad) la doua noaptea, apoi mek( lapte) si tot asa o ora. I-am tot zis nani nani dar nu a prea functionat. Deci luna plina, bine de stiut.

 6. loristiuj spune:

  cred ca si eu am un hijo de la luna (plina)! Aseara Matei s-a trezit din ora in ora… ba voia la san, ba ceai, ba il deranjau ciorapii… si tot asa!

  • mara spune:

   "Îl deranjau ciorapii", hahaha, da, într-adevăr, nu prea poți dormi bine când ești sugaci și te deranjează ciorapii. :))) Pe a mea o deranjează căciulile și glugile, sunt tare curioasă ce voi face la iarnă, poate-i pun extensii să-i ție de cald…

 7. Vio spune:

  da, si eu am fiu sensibil la luna plina: a adormit in 5 minute dupa bibi, s-a trezit pe la 8 azi dimineata.. :))
  nah! 🙂

 8. AncaT spune:

  hai ca si io-s in minoritate 😛 al meu a dormit neintors, de la 8 PM pina la 7 AM .

Lasă un răspuns