ciudățenii de prințesă

You may also like...

4 Responses

 1. Chestie tipic femeiasca, asa facea si fi-mea, era in stare sa mearga cu ceva pe ochi pana oriunde! Eu zic ca e genetica ca dupa aia cand se baga in relatii cu specia opusa zisa si mascul…e cam tot asa. Asa ca natura ne-a facut sa prestam de mici increderea oarba in "o sa fie bine si cu ochii legati" :))))

  • mara spune:

   Hahaha, clar! Ce nu vezi nu e adevărat. Vine soțul cu două blonde siliconate acasă? Pac, șapca pe ochi și mergem înainte! :))))

 2. Simona spune:

  Cred ca Alexandra are dreptate (btw, m-am cracanat de ras si la comentariu), ca si fiica-mea face la fel. Se dezbraca seara de tricou, si-l lasa pe ochi si se indreapta decisa pana se opreste cu capul in usa. Cand ori rade, ori plange, depinde de viteza impactului… Ar trebui sa ne mai documentam, eu una nu tin minte sa fi facut de-astea cand eram mica, dar la cate cucuie am in cap n-ar fi exclus sa ma fi lovit amnezia… 😛

  • mara spune:

   Aha, deci, iată, suntem deja trei. Nici eu nu-mi amintesc să fi făcut asta și nici pe Max nu l-am văzut intrând deliberat cu capu-n ziduri. Dar, na, fetele or fi altfel. Sau, poate, vorba ta, de la atâta intrat cu capu-n zid ne-o fi pălit amnezia la un moment dat. :))))

Lasă un răspuns