scene din „exorcistul”

You may also like...

6 Responses

 1. Anonim spune:

  Or fi oaresceva masele, zic io 🙂
  Maria

  • mara spune:

   Am pipăit-o, verificat-o, nimic. Și parcă totuși nu faci puseuri de febră 38 zi și noapte. La dinți e mai mult o stare subfebrila continuă, sau? Oricum, a treia zi n-a mai avut nimic. Și nici dinți în plus nu pare să aibă… 🙂

  • Anonim spune:

   Cu dintii e mai ciudat, al meu tot asa facea, puseuri de febra inexplicabile, si dupa un timp destul de lung (de genul cateva zile- o sapt apareau dintii). Si starea de agitatie o avea. Eu am facut legatura cu dintii, dar nu stiu sigur, poate fi si altceva. Eu am mai remarcat la al meu stare din asta de febra/agitatie asociata cu oboseala (dupa un drum lung, dupa ce s-a jucat mult, dupa ce a fost scos din mediul lui, etc.)
   Maria

  • mara spune:

   Febra cred că de la stomac a fost (a început să facă mai moale după ce și-a revenit), iar criza de isterie din toiul nopții am înțeles-o cu ajutorul Laurei, "pavor nocturnus". Huh!

 2. Laura spune:

  Scena din Exorcistul am trait-o si eu, a avut astfel de crize de vreo doua ori, culmea e ca oricat incercam sa vorbesc cu ea, nu raspundea. Am gasit apoi pe net informatii despre o chestie care se cheama pavor nocturnus si am priceput mai bine ce se intampla. Oricum nu s-a intamplat decat de putine ori si a trecut de la sine.

  • mara spune:

   Habar n-aveam că există așa ceva! Am căutat și eu acum info și, într-adevăr, după simptome pare să fi fost o criză de teroare din asta nocturnă. Lovea în jur când o atingeam și urla, se uita la mine ca la o fantomă, era clar că nu ne recunoaște pe niciunul. Ca-n filmele de groază! În plus, Vera vorbește mereu în somn, doarme agitat, scâncește des. Pfoa, ce bine că mi-ai zis de asta, m-am mai liniștit. E bine de știut că n-avem strigoi prin casă. :))))

Lasă un răspuns