cum își pierde europatravel turiștii prin insule

You may also like...

13 Responses

 1. Anonim spune:

  Deci nu sunt singura fara masina in lumea asta.
  Mihaela

 2. Ioana spune:

  Cu Europa Travel am fost si noi in Thassos acum vreo 10 ani. A fost cumplit, vila in care platisem cazare era toata ocupata, si nu de noi. 🙂 Autocarele erau din cele antice, unul chiar s-a stricat pe drum si a fost nevoie de niste 5-6 ore in cimp, noaptea. Never again Europa Travel. Dar bine ca v-ati descurcat, pfu!

  • mara spune:

   Auci, deci se poate și mai rău! Nu, în afară de acest mic eveniment întru condimentarea ultimei zi de vacanță n-aș avea ce să reproșez: cazarea a fost ok, drumul lung, dar ok…

 3. Monica spune:

  PArdon că răsucesc cuțitul în rană: când v-ați întâlnit (ghida nu mai era, nu?) v-a prezentat niște scuze, explicații, promisiuni?

  • mara spune:

   Ei, ghidul ne-a bălmăjit niște explicații organizatorice, a zis că-i pare rău (nu foarte convingător) și ne-a decontat banii cheltuiți în plus. Dar totuși, să pleci și să lași oamenii de izbeliște? Ce se întâmpla dacă ne-am fi cheltuit ultimii bani pe suveniruri și nu aveam cu ce să ajungem? (Mergeam la bancomat, normal.)

 4. mara spune:

  Ah, și am postat azi la ei pe site, la "impresii", dar nu mi-a apărut comentariul, se pare că review-urile negative se cenzurează. 😉

 5. Monica spune:

  Nu-i nimic că am dat share pe Twitter și cine o să-i caute pe google o să ajungă și la tine, și la mine și pe unde s-a mai dus vestea. E aiurea pentru că la drum prin lume o mai pornesc și tineri care chiar își termină banii de vacanță odată ce știu că imediat vine un autobuz să-i ia, mai pornesc și oameni care nu vorbesc prea multe limbi străine și multe alte categorii care nu s-ar descurca în asemenea situații.

  • mara spune:

   Vezi, dacă n-am Twitter? :))) Adevărul e că nu se face una ca asta. E adevărat și că nu e plăcut să aștepte un autocar întreg după tine, dar pentru asta trebuie să te asiguri tu, ca organizator, că informația a ajuns la absolut toată lumea.

 6. Miruna spune:

  Pai, ce, numai noi sa avem aventuri prin concedii?! Bine ca mai existau si alte mijloace disponibile. Cum ar fi sunat istoria asta daca erau si copiii cu voi?

  • mara spune:

   Uaaa, îți dai seama că, dacă ar fi fost implicații copiii, se lăsa cu sânge. :))) Oricum, n-am fi avut cum să plecăm cu ei la drum atât de lung, cu autocarul. Cu copiii mai pe-aici, pe la noi…

 7. Anca spune:

  eu am oroare de peripetii de genul asta in vacante…ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa pana la urma. din toata povestea vreau sa retin doar partea frumoasa si anume ca in ziua plecarii nu v-ati grabit sa scapati mai repede de-acolo, asta insemnand ca a fost frumos si v-ati simtit bine in vacanta, nu? 😀
  cat despre astia de la europatravel…. ce sa zic…banuiesc ca au vrut sa va ofere o vacanta de neuitat, cu orice pret.. :)))

Lasă un răspuns