inteligența excesivă duce la pierderea pantofilor

You may also like...

12 Responses

 1. Anonim spune:

  Mie imi place atitudinea ei. Cat despre aruncatul pantofilor, ma intreb ce-i face pe cei mici sa-i arunce. ma distreaza cand ii vad aruncand pantofii. Mai bine fara.
  Mihaela

 2. Monica spune:

  Aici, unde e foarte cald, am observat că ăștia micii care doar în cărucioare se deplasează nici nu sunt încălțați!Eia mai și merge pe lângă vehicul, nu?

  • mara spune:

   Merge și pe lângă, și în el, și pe sub el. Până să fie bipedă am purtat-o și eu desculță, dar acum s-a domnișorit, umblă, vrea conduri. :))

 3. Simona spune:

  Ai sa ajungi ca mine, sa pleznesti de mandrie ca ai copil super inteligent, in timp ce-ti vine sa te sui pe pereti sau sa o faci poster, din aceleasi motive 😛 Fiica-mea imi raspunde inapoi de pe la doi ani. Cu o insolenta si un sarcasm egalate doar de inteligenta raspunsului, ma incuie intotdeauna… Si pana sa o am nu ma consideram proasta, acum nu mai stiu :-)))
  Pupam Eia, in continuare suntem fani infocati!!! 🙂

  • mara spune:

   Măi, eu glumeam când ziceam că e incomprehensibil de inimaginabil. :)))) Dar c-o să fie mai obraznică decât Max sunt sigură! Că doar și noi îi permitem mai multe.

 4. Simona spune:

  Si apropo, copilul stie, la ce sa-i trebuiasca papuci?!!!!

 5. Fiica-mea face la fel, dar cum nu umbla inca, vara asta am purtat-o in picioarele goale deci inca n-am pierdut pantofi. Dar azi si-a aruncat palaria de soare, pe care n-o suporta de nici o culoare. M-am prins doar cind sa intram in bloc. Noroc ca are colectie, si nici nu-s scumpe.

  • mara spune:

   Aaaaa, asta-i altă poveste cu pălăriile, NIMIC nu are voie să stea pe căpșoru-i de prințesă! Ieșim cu 3-4 pălării și baticuri pe care i le aplicăm rând pe rând, ea le smulge, le aruncă, noi cu răbdare stoică îi aplicăm următoarea și tot așa până când se plictisește unul dintre noi de acest joc și renunță. De obicei noi. Și atunci o luăm pe la umbră…

 6. mihaela spune:

  Trimte naibii adresa sa va execut vreo duzina de botosei tricotati, nepoate ii tine in picioare de dragul ursuletilor de pe ei, poate merge si la Diva 😛

Lasă un răspuns