schizofrenie

You may also like...

8 Responses

 1. Ioana spune:

  Noi, dupa ce ne-am rasfatat ca nebunii in primii patru ani de viata ai Anei si am fugit cate zece zile de capul nostru in fiecare vara, anul asta, cand sa planific un concediu de giugiuleala, sotul mi-a declarat dupa cum urmeaza: "eu iau copilul cu noi ca vreau si io sa ma mai bucur de ea atata timp cat mai vrea ea sa stea cu mine". Na, ce sa-i mai zic?

  • mara spune:

   Mi-e teamă că de-acum, la cât de mișto e gagica, n-o mai scapă din ochi nicio clipă, prin urmare nici în concediu, până când s-o mărita fata. Eu zic să-ți iei adio de la giugiuleli. :)))

 2. Ioana spune:

  Bai, e nasol, ca daca nu am parte de giugiuleli risc sa vreau la shopping:)

 3. Anonim spune:

  Eu una, care n-am avut parte de nici un concediu fara plozi (lacrimi si suspine aici) as milita pentru at least un concediu fara ei.

 4. Nuschu spune:

  Io n-am d-astea, mie-mi place cu ei in concediu, in patru ani ai lui Tudor n-am fost niciodată numai adultii, desi aveam cu cine sa-l las. E drept, sotu-meu si munceste fff mult si petrece putin timp cu ei, mi-as fi reprosat ca putinul timp liber sa fie numai cu mine. De altfel, pentru ca petrecem putin timp împreună, nu simt nevoia de escapade in doi, mi-e suficient sa fim toti patru. In genere, suntem toti trei :-), ca acum, de exemplu.

  • mara spune:

   Da, dar, vezi tu, deși sufăr când nu-i am lângă mine pe copii, abia când rămân singură cu soțul iese la iveala relația adevărată. În cotidian ne pierdem în activițăți cu copiii, ne refugiem în subiecte legate de familie, dar noidoi, noidoi ca indivizi, femeie-bărbat, noidoi, dacă ne-am cunoaște acum, fără a atinge subiectul copii, noidoi am avea ce să ne mai spunem? Concediile tip noidoi sunt un test de relație. Cred eu.

Lasă un răspuns