she’s got the pox blues

You may also like...

21 Responses

 1. Monica spune:

  de unde? mi-amintesc și acum supărată cum fratele meu a adus acasă rujeolă de la colegul Iancu. Cum am aflat, cum a fost izolat. Verișoara mea era în vizită, se juca cu el toată ziua, eu mă ascundeam, deschideam ferestrele etc și ghici care dintre noi două a avut buba pe chept șamd după? eu, că sunt mai norocoasă. Vacanța de vară în pat.

  • mara spune:

   Exact așa am pățit eu când eram prin liceu. Făcuse frate-meu în vacanța de iarnă și o prietenă din Germania, pentru că n-avea chef să se întoarcă la școală, l-a drăgălit cât a fost vacanța de lungă, doar-doar o face varicela și-o mai rămâne în Ro. Neah, n-ai să vezi! Eu, în schimb, cum am început trimestrul, cum am trântit varicela. Am stat acasă două săptămâni ca popa! 😉

 2. Ioana spune:

  Ce de căcat
  Ta-na-na-na-nam
  Si ce păcat
  Ta-na-na-na-nam
  Sa scapati usor
  Ta-na-na-na-nam
  Si sa cantam in cor
  Ta-na-na-na-naaaaam!

  Sper ca am prins melodia!

 3. Hapi spune:

  Si….o sa-ti iasa si tie o buba pe piept? Si apoi inca vreo 50? 😀
  Insanatosire grabnica

 4. Del spune:

  valeu!! las ca scapati repede, mai bine acu cat e cu lapte ma-sa in ea decat la scoala!

  • mara spune:

   Ce-i drept, e o formă simpatică de-a dreptul, că în afară de o ușoară mâțâială și agațament de mă-sa, nu are decât 5 bubițe. Fără febră și minuni.

 5. Cristina Albu spune:

  Nu e prea grozav… Au avut si ai mei, unul dupa altul, in martie. Pregateste-te pentru cateva zile grele, si vreo 2 nopti de plans. Bebe a ramas cu vreo 2 semne pe nas, ca se ascundea prin casa si le rupea. Aia mare a avut in schimb mai multe, prin toate locurile. Va tinem pumnii sa aveti o varianta cat mai usoara. Cel mai nasol e ca dupa asta le scade imunitatea maxim si trebuie sa o pazesti cateva luni ca prinde orice. Am tras mult cu ei, bine ca acum suntem imunizati.
  Cristina

  • mara spune:

   Auăleu, bieții de voi! Deocamdată nu par s-o deranjeze bubele. Și de dormit, doarme (o îndop cu LP seara) binișor. Dar ținutul în casă zece zile ne cam dă de furcă… Nici măcar n-am înțeles de ce exact trebuie să-i ții în arest la domiciliu (în afar' de faptul că împrăștie în toate zările).

  • Anonim spune:

   Ideea e nu sa stea in casa, ideea e sa nu intre in contact cu alti copii/adulti, pt ca boala e extrem de contagioasa. deci daca se simte bine si nu are febra, o poti scoate, numa' sa nu va duceti in magazine, locuri de joaca cu multi copii, party-uri etc. Stati si voi, asa, mai retrasi… 🙂
   Si noi am avut in martie, fiu-meu (care a reusit sa nu faca pana la 15 ani dar s-a imbolnavit acum) si am luat si eu o forma usoara,d esi maica-mea sustine sus si tare ca am avut si in copilarie.
   Maria

 6. faza e ca imunitatea este f scauzta pe varicela si poate sa prinda alte minuni (a se citi bazaconii :D)

  • mara spune:

   Păi, na, dacă tot o alăptez, de ce să nu se bazaconizeze big time, că rubeola a avut, varicela are, aștept rujeola, ca să am motiv să n-o vaccinez :)))

 7. Anonim spune:

  Nu cumva era'' si-n cas-o ferecăm''-:)

 8. mihaela spune:

  mai bine acum decat ca noi in liceu nu?

  • mara spune:

   Mnapăi, nu'ș ce să zic… eu m-am bucurat că am chiulit trei săptămâni de la școală 😀

  • mihaela spune:

   Eu m-am plictisit asa tare ca m-am apucat de invatat, am distrus naibii mitul conform caruia creierul meu nu putea sa asimileza matematica, fizica si chimia dincolo de nivelul notei 7 :((

Lasă un răspuns