un an minus o săptămână și jumătate

You may also like...

14 Responses

 1. Doamne cat e de dulce si scumpa 🙂
  Cat despre limbaj….baietelul nasilor are 2 ani si 8 luni si tot am impresia ca vorbeste cu mine in taiwaneza, ceva dialect necunoscut :)))
  Creste, creste, acus cere ruj si tocuri

 2. lmd spune:

  Frumoasa-i asta mica! Sa-ti traiasca!

 3. Monica spune:

  ne pregătim de petrecere!

 4. Anonim spune:

  E frumoasa foc Vera!
  Citind postul de azi ma linistesc si eu.
  Al meu are 7 luni si cand vede lingurita cu terciuri inchide gura. Nu vrea sub nici o forma sa manance – de 3 saptamani incerc sa-i dau si altceva, dar el prefera laptele meu. Sper sa-i vina si lui pofta de mancare! N-as vrea sa-l fortez – oricum nu reusesc!
  daniela

 5. Ioana spune:

  Este sublima piculina! Are o moaca ultra speciala, ce-ar fi s-o filmezi s-o vedem si in actiune?
  Si la multi ani, sa petreceti frumos!

  • mara spune:

   Oh, mulțumim! Păi, da, că tu ții numai pentru tine, de mă pui să mă zgâiesc după colțurile pozelor tale, doar-doar îi prind și alei tale un moț de chip. Și probabil că nu sunt singura! :)))

 6. Ana spune:

  a lovely girl!!!! La multi ani (fara o saptamana si jumatate) frumoasei Vera Kate, dar si celorlalti membri din coronita:)

  si intrebare (nus cat de frumos e sa intreb aici, dar daca nu vrie nu mi raspunzi)… Vad intr una din poze o comoda cu sertare, alba, care pare "decorata" cu ceva pe deasupra…asa este sau…asa este ea?

  • mara spune:

   Mulțumim, mulțumim. Nu, comoda nu așa este ea, ci ea este de fapt bej simplă de la Ikea. Dar pentru că e mai veche și-i lipise Max tot felul de abțibilduri cu Hulk și Ben10, a transformat-o GG. Adică a îmbrăcat-o în niște tapet ca să aive prințuca comodă nouă. Și a și lăcuit-o dup-aia, ca să nu se strice. După cum vezi, suntem un clan întreg de bricoleuri.

 7. vera spune:

  Pai, io ce spusei? Va apucatzi cu totzii, facetzi o afacere de familie: dta, domnu, junele cu juna si maman. Mama, ce misto, ce mi-ar place…

  Favorita mea: Vera murdara la gura de cireshe! E TOTALA!

Lasă un răspuns