post în care mă dau mare (a câta oară???)

You may also like...

18 Responses

 1. Ioana spune:

  Asa-i, asa-i, ne place-place-place!!!

 2. Ce teaser misto, acum eu sint curioasa de carte! Si un pic sint invidioasa pe talentul artistic al familionului vostru. La mai mare!

 3. pai cum sa nu ne placa-placa-placa???? mi-ai dat idee cum sa imi fac si eu un amart de semn de carte (nu o sa iasa atata de frumos ca al tau) ca eu de la o vreme indoi pagina si imagine la cate pagini o indoi ca citesc cate 2-3 o data ca mai multe nu apuc cu bebelanul langa mine 🙂

  • mara spune:

   Și eu îndoi paginile cărților 🙂 De obicei pun semn diverse bilete, hârtii (semnele de carte dispar, se ascund, mă sabotează) sau, dacă n-am nimic la îndemână, îndoi colțul.

 4. andra d. spune:

  Foarte fain! Imi plac, in general, semnele de carte si cu atat mai mult cele facute de mana. In perioada asta observ ca am devenit si eu foarte pasionata de lucrusoare facute de mine. Poate pentru ca sunt insarcinata si e nevoia instinctiva sa-mi construiesc cuibul. Ma chinui sa gasesc o masina de cusut buna pentru incepatori si mi-am comandat niste carti cu proiecte de tot felul. Acum lucrez la un maimutoi facut din sosete. Sper sa iasa ceva 😀

  • mara spune:

   Ooo, păi, felicitări și sarcină ușoară! 🙂 Eu am un brother mișto, coase aproape singură, zboară ca o nălucă, dar cine mai are timp și mai ales loc pentru a întinde cârpe și ațe fără să dea iama în ele bebeluși și motani curioși?

 5. Strumful spune:

  Despre ce carte este vorba? Margelele sunt faine, arata bine insirate.

 6. Delia spune:

  Mara am si eu o intrebare. cu ce se da pe margelute dupa ce le ruleaza? M-au innebunit astea mici cu nu stiu ce lac, glazura, maglavais de devine rezistent la apa. Am cautat pe net dar am reusit sa intru mai rau in ceata. Please help.

Lasă un răspuns