s-a stricat copila

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim spune:

  A mea face un soi de greva foamei combinata cu oarece crize de personalitate cand urmeaza sa ii mai iasa un colt. Ia controleaz-o in gura, poate te impiedici de vreo masea or sht.
  Alina

  • mara spune:

   O tot controlez de vreo săptămână, dar nu simt nimic. Nici nu pare ceva inflamat. E drept, la ea gingia nu s-a înroșit/inflamat nici la ceilalți dinți…

 2. Strumful spune:

  Si Iulia avea perioade din astea cu nemancarea cand urma sa-i iasa un dinte sau o masea, si erau insotite si de muci, la noi.

 3. Anonim spune:

  Draga, Mara.
  Baiatul meu, la o varsta un pic mai mare decat Vera, la vederea copaitei rosii in care urma sa ii faceam baie, incepuse sa zica invariabil "caca"(incepuse sa anunte unele treburi). La semnalul asta, lasam copaia, luam olita, il asezam, nu se intampla insa nimic.Tarziu am inteles ca se prinsese ca daca zice"caca", renuntam la activitatea in curs si scapa(la fel ca Verei, nu-i placea sa fie spalat pe cap). Deci, anticipeaza cu siguranta ca urmeaza ceva neplacut(dupa parerea mea).La noi era un soi de reactie pavloviana, de ambele parti.

  • mara spune:

   Cred că s-a speriat de câteva ori de apa care-i curgea pe cap (deși am grijă să nu intre niciun strop în ochi și o clătesc cu un căpăcel mai mare, deci apă puțină, încetișor). Aseară am spălat-o în picioare, în timp ce urla și se agăța de mine. Păi, ce să fac, s-o las jegoasă? Mai ales că ieri s-a cam jucat cu un golden retriever…

 4. AncaT spune:

  exact la fel faceau si ai mei. Mark a avut o perioada cind n-a mincat mai nimic decit iaurt si apple sauce timp de 3 saptamini, Imi venea sa pling de ciuda. II ieseau dinti in perioada aia, nu stiu daca aia era cauza. Imi amintesc insa, si cind eram nanny in Spania , ambii copii au facut la fel. ( poate de aia nu m-am agitat asa tare ,cind au facut ai mei la fel hehehe)

 5. Anonim spune:

  poate i-o fi si ei dor de Max si asa se manifesta … printr-o greva 🙂

Lasă un răspuns