o zi din viața mea cea palpitantă și sexy

You may also like...

9 Responses

 1. Butterfree spune:

  ce ma bucur ca nu sunt singura nebuna care culca fata devreme:)))) a mea la 8 jumate doarme deja.

 2. Monica spune:

  Mulțumesc pentru încurajare, iar și din nou! Am obosit citind cum să nu fiu fana ta? Dar pisica de ce sare pe VK? A joc și voie bună?

  • mara spune:

   Păi, nu? De ce să prezentăm doar lapte și miere, sometimes motherhood sucks big time. :)) Și nu, Bibil nu sare cu joc și voie bună pe nimeni, nici măcar pe VK, ci doar în spirit de combat (în joacă sau mai în serios), el s-a născut luptător de gherilă, războinic până la moarte! Însă în cadă sare pentru că-l atrage apa și vrea și el. După cum spuneam, motan dement.

 3. Anonim spune:

  Cel mai mult imi plac postarile despre tine si familia ta. Asa imi dau seama ca nu doar eu sunt terminata si nu mai stiu cate am sa fac si cand sa le fac. Eu nu mai suport. Pe mine ma termina doar gandul ca mai tre sa spal haine sau sa le intind/strang. Sa nu mai vorbesc de gatit. Urasc gatitul si nu e bine ca se zice ca tre sa gatesti cu dragoste. Si urasc dimineata cand tre sa fac 6 senviciuri!!!!!!!!!!
  Vreau concediu all inclusive. De 9 ani merg in concediu si gatesc. Nu mai vreau.
  Carmen

  • mara spune:

   Carmen, spăl zilnic câte o mașină, ZILNIC. Sunt campioana spălatului, mi-a ieșit pe nas întinsul și strânsul și sortatul de nu vrei să știi. Dacă voi câștiga la loto vreodată, primul lucru pe care mi-l cumpăr va fi o menajeră. Pe viață. Dacă-i destoinică, o iau și de nevastă (până atunci se vor fi legalizat și căsătoriile gay în România :)))

  • RunBaby spune:

   I feel you, mie mi-e lene sa spal pentru mine si atat, ca nu imi place sa intind rufele, sa le strang si sa le impachetez. Dar, fara sa minimalizez efortul tau, desesori ma intreb oare cum doamne se descurca mama cu doi copii si fara masina de spalat. Chiar nu vad cum.

 1. 05/06/2016

  […] trecut mai mult de trei zile de când mă plângeam eu de viața mea cea obositoare și de cum pic seara ca o muscă amețită, că primesc ceva invitație […]

Lasă un răspuns