din deliciile termoizolării sau relații la mare înălțime

You may also like...

22 Responses

 1. cotos spune:

  Trecut prin astea :)) Eu stau la parter, veneau baietii non-stop dupa apa,mai le dadeam si o cafea..

 2. Sabina spune:

  Si noi am patit ceva asemanator de dimineata. Ne ciocaneau in geamul de la bucatarie sa ne intrebe daca o sa mai folosim plasa sau mai bine o scoatem de tot, ca ei daca vor placa pe exterior marginile interioare ale ferestrei ( sper ca am explicat bine) nu vom mai putea scoate plasa sa o spalam dar nici sa o mai deschidem :)). Le-am zis sa nu mai puna polistiren acolo si mi-au zis ca nu se poate. Deci cum o dai tot eu ies prost.

  • mara spune:

   Aaaa, cunoaștem sportul ăsta cu scoate plasa, bagă plasa. L-am practicat de două ori pe zi, dimineață și seara, din motive de motan sinucigaș.

 3. Ioana spune:

  Ai idee, daca nu vreau sa-mi inchida balconul cand incep termoizolarea, e posibil?

 4. Diana-fr spune:

  Indoor VS outdoor:)

 5. Ioana C. spune:

  Dar nu au terminat? Ieri eram prin fata blocului tau si dadeau jos schelele.

 6. Anca spune:

  Ahahahaha :))) foarte misto, n-am ce zice.
  la mine inca nu s-a intamplat minunea termoizolarii, o astept cu nerabdare…. o astept si ma tem exact de situatia asta 😀 ca eu stau intr-o garsoniera…. si nici n-am perdele la geamuri…se vede tot in casa… :)))

  • mara spune:

   Să știi că și eu m-am fâțâit în ținute mai "de vară" prin casă, dar m-am gândit că, na, am și doi puradei agățați de mine, deci nu mi-or face muncitorii avansuri 😀

 7. vera spune:

  Draga, un singur cuvint vreau sa subliniez: apelativul DOMNISOARA! Asa ca putzina moderatziune cind te plingi dta catz ese maseaua de minte la senectute…

 8. Simona spune:

  Stai ca am ras una buna. Adica vreo trei bune :-))) Un deliciu, nu alta :-))) Eu am patit doar odata chestia asta, si de atunci am invatat sa citesc ce scrie la avizier (pe cand locuiam la bloc, in Canada). Cand am iesit dimineata de la dush cum m-a facut mama si m-am trezit nas in nas cu un tanar in balcon care refacea balustradele. El s-a intors primul cu spatele :-)))

 9. Zu spune:

  Ah, si mi-am mai adus aminte ceva: vecina mea s-a trezit cu niste hoti in balcon, noaptea – urcasera pe schele…

Lasă un răspuns