vocabular de 10 luni juma’

You may also like...

6 Responses

 1. Simona spune:

  Prevad un viitor stralucit 🙂 si in cateva luni in ritmul asta o sa te doara capul de atata conversatie (din proprie experienta, crede-ma, sunt in stare sa port doua conversatii distincte in acelasi timp, fiecare cu alt mic membru al familiei care imi urla diverse in cap, si intre timp sa mai punctez cate o idee-doua si pentru membrii adulti din jurul meu. Si toate astea fara sa pierd firul la niciuna din conversatii :-)))
  Si la traznai, doar nu voiai papusa de pus in vitrina, nu? Tu cum erai la varsta ei? Am eu un feeling ca aschia nu sare departe de truchi 😉
  Mama, dar e frumoasa cu spume, m-am mai uitat si pe FB, o sa ai mai incolo nevoie de spaclu sa dezlipesti domnisorii de pe usa, sau poti sa-i sugerezi lui GG sa aplice pentru permisul de port-arma din timp :-)))
  Pupam!

  • mara spune:

   Ba s-avem pardon, eu eram copchil exemplar la 10 luni! Abia mai târziu am început eu să-mi scot pârleala :))) Cât despre mame, sunt cele mai multitasking ființe, sunt convinsă că fiecare dintre noi ar face față cu brio în poziție de CEO la orice multinațională din lume. Doar că… ni se par mai importanți copiii, asta-i problema noastră. :)))

 2. Natalia spune:

  Te citesc de ceva timp, și-mi place atât de mult tematica blogului tău, felicitări.Nu am mai comentat până acuma, dar am de gând s-o fac de acum în colo mai des. Multă voie bună și cât mai multe zile senine, să vă trăiască pitica.

  • mara spune:

   Păi, bine-ai venit și la rurica de comentarii. Mie tare-mi place să mă conversez cu cititorii la un suc, o cafea, un pahar de vin online. Doar că uneori stau prost cu timpul și răspund abia seara târziu sau a adoua zi… În rest, voie bună la toată lumea! 🙂

Lasă un răspuns