zece luni și doi ochi negri

You may also like...

17 Responses

 1. Mada spune:

  Doi ochi negri si frumosi 🙂

 2. Dulshe, dulshe tare e! Sa o mananci nu alta 🙂

 3. Ioana spune:

  Anei nu-i place ciocolata, asa ca asta cu piureul de cartofi e ok. Asa e ea, mai speciala:)

 4. Butterfree spune:

  nici a mea nu mananca cartofi. am vazut de la inceputul diversificarii ca nu ii plac si n-am insistat. Acum are 1 an jumate si nu ii mananca decat in ciorba.

  • mara spune:

   Ha, deci încă o "ciudată"! Mulți înainte, noi mai avem un pic până la ciorbe, deocamdată suntem pe supe.

  • Gabriela spune:

   Exista, exista, a mea are 4 ani si nu mananca sub nici o forma cartofi. Doar din cand in cand piure, dar nu mereu, iar fierti sau prajiti sa nu-i vada! In schimb adora broccoli.

 5. Aska spune:

  Dulce si frumoasa foc fetita voastra.

 6. Monica spune:

  Da, buclele de la ceafă trebuiau consemnate. Obrăjorii grei nu, pentru că sunt vizibili. La mulți ani! Îmi place faza cu coșul de picnic 🙂

 7. Miruna spune:

  Hai la multi ani!
  Nici Matilda nu vrea sa vada piureul de cartofi, l-am storcit in fel si chip, nu bun si pace. Copiii astia sunt tehnica noua si mai desteapta. Probabil cand or sa ajunga la faza de prajiti or sa reconsidere.

  • mara spune:

   Zici tu? Păi, cartoful e celula societății brașovene, viața fără cartof e pustiu, eu așa am crescut! E drept, asta nu e brașoveancă, e prințesă de Obor, "tehnică nouă și mai deșteaptă", vorba ta. :)))

  • Nuschu spune:

   Vaz ca se formeaza o noua generatie de matze, carora nu le place cartoful, frate! Sper sa nu fie si a mea la fel – inca n-am ajuns decat la genunchiul broastii -, ca io nu poci pentru ca sa bag broccoli in beci, sa-i dau tot anul din el! Si apoi, cu ce rezolvi o criza culinara mica, daca n-ai chef sa gatesti si a mancat pizza doua zile la rand…?
   Ntz, ntz, ntz!

  • mara spune:

   Indeed, fetele astea ne dau de furcă, o să ajungem să decupăm cartofi în formă de broccoli și-o să-i vopsim cu gallus, doar-doar or mânca…

Lasă un răspuns