cum urmează să câștig eu un range rover evoque

You may also like...

19 Responses

 1. Iuliana M. spune:

  No, să-l stăpâneşti sănătoasă! :))

 2. Valenita spune:

  Eram abatuta si morocanoasa-normal pentru o zi de luni- si tare m-am mai inveselit citindu-ti povestea cu rahatu'(pardon de expresie)

  Eu de cand n-am castigat nimic la un concurs la Frutti-Fresh(sa tot fie vreo cinspe ani de atunci) si cand eram convinsa ca am sa castig macar un premiu de consolare (am adunat ambalaje pana si de la ghena, visam si noaptea ca mai adun pentru un plic) am zis gata, m-am lecuit!
  Dar la voi sigur va fi cu noroc, altfel nu se explica intamplarea asta, ma gandesc ca in Bucuresti un rahat de caine e ceva rarisim!

  • mara spune:

   Ah, aveam o prietenă care strângea etichete de Frutti Fresh (parcă), tot cam acu' vreo cinșpe ani :))) Cât despre rahați de câine, acum e încă bine, am locuit la un moment dat într-un bloc pe a cărui alee nu puteam veni seara decât cu lanternă: erau presărați cam din 2 în doi metri…

 3. Miruna spune:

  Pune-o si de un loz/ bilet la loto (alte numere decat cele visate), cine stie.

 4. Ioana spune:

  Eu, cu firea mea pesimista, as fi spus doar ca e o zi de luni de tot rahatul:)

  • mara spune:

   Aaaa, dar de călcat călcasem miercurea trecută, numai că, na, rămăsese în draft postarea. Adică o miercuri de tot rahatul. 🙂

 5. vera spune:

  Io voiam sa spun altceva (satz dea Fortzele sa ai parte!), dar m-a destabilizat ce spune Valenita. Si in sine, dar si in diversele conexiuni si deductzii posibile…
  Valenitza – de unde esti tu? Si cum ai tu asha o opinie senina despre orashul nostru? Rahatzi de ciine pe strada, la Bucuresti=cita frunza si iarba. PESTE TOT!

 6. szqwer spune:

  O fi sau nu vreun semn rahatul de caine,insa cert este ca tu-mi inseninezi multe dimineti mohorate de la lucru :-).

 7. Miruna spune:

  Valenita, este rarisim sa nu fie plin de rahati de caine :))). Daca ai si inspiratia sa locuiesti langa un parc, alearga norocul cu un caine in coada.

 8. Valenita spune:

  Eu de fapt o tachinam pe Mara, sugerandu-i ca degeaba isi face iluzii, cred ca fiecaruia ni se intampla zilnic sa calcam intr-un rahat! Miruna, eu am avut "sansa" sa locuiesc langa un parc si "norocul" imi surade in fiecare zi, incerc din rasputeri sa-l ocolesc, dar de multe ori nu se lasa el ocolit si patesc ca Mara!

  • Miruna spune:

   :)) si noi la fel. Iarna nu ai cum sa mergi in parc pentru ca e o mare de rahat pe alei, ca stimatul caine nu poate fi dus 2 metri mai intr-o parte, nu, trebuie lasat motz in mijloc. Ultimul l-am luat coborand in viteaza din masina, am pus piciorul intr-o pernuta moale, afanata :)). Cand castig la loto i-am promis Marei o masina cu sofer.

  • mara spune:

   Hahaha, asta-i și mai nasoală, să cobori din mașină cu pampuci de pisi, cu toace, și să te sprijini de-o pernuță. :))))

 9. Anonim spune:

  Io am castigat un opel la un concurs…Asa ca ai si tu sanse.
  Sincer nu imi mai amintesc daca am calcat in ceva in ziua cu pricina.

Lasă un răspuns